- 7,279
- 4,628
- 113
Yok kanka yav limit bana ben limite bakıyoruz henüz bu Hicran son bulmadı ama yarın hıaaaammmmına goyacam limitinnaptn knk ayarladınmı limiti
Yok kanka yav limit bana ben limite bakıyoruz henüz bu Hicran son bulmadı ama yarın hıaaaammmmına goyacam limitinnaptn knk ayarladınmı limiti
kahveye fazla uğrama kanka 😀Yok kanka yav limit bana ben limite bakıyoruz henüz bu Hicran son bulmadı ama yarın hıaaaammmmına goyacam limitin
Kanka kuyumcu daha fazla5k ya 200₺ komisyon alıyor ama
Valla yine kahvedeyim bir tane büyük vantilatör var aq hiç çalıştırmasa daha iyiydi dayı la vantilatör döndükçe bu sefer de dayıların ter kokusu + apış arası kokusu buram buram esiyor vay ben beni s...m öldüm aqkahveye fazla uğrama kanka 😀
Knk o dedigin taktik rulette sıkıntı değil mi boş rakama oturuyo geneldeDostlar uption biru anlatabilir mi nasıl yapacaz onay felan istiyor mu 10k feda edecem hadi kredi kartı ile oto rulete girip günlük 500 alıp kacacam yeter aminyum yükseklere daldık tikildik hep 30 sayı kapatıp 500 tl günlük fitim bu uptiona günlük ne kadar aktarabiliriz
Kanka sayıları takip önemli birde uzun süre oyunda kalmayacaksın 30 sayı kapatacaksın 500 tl rahat cikaririrsin yeterli gaza gelip kasa basma ben 10k ile 150k cektim 22 günde sabir şart al kaç 500 u beğenmiyoruz cebimizde 5 tl yok aldığım maaş komple borca gidiyor elde para kalmıyor burdan 500 tl alsam yeter 400 bile olsa yeter günlük alıp kaçacaz yoksa yukseklere baktıkça batiyoruzKnk o dedigin taktik rulette sıkıntı değil mi boş rakama oturuyo genelde
Üyelik oluşturup kredi kartı ile yükle diyorsun yüklüyor sonra hesabına çekiyorsunDostlar uption biru anlatabilir mi nasıl yapacaz onay felan istiyor mu 10k feda edecem hadi kredi kartı ile oto rulete girip günlük 500 alıp kacacam yeter aminyum yükseklere daldık tikildik hep 30 sayı kapatıp 500 tl günlük fitim bu uptiona günlük ne kadar aktarabiliriz
Onla ilgili bilgim yok kankaKanka kuyumcu daha fazla
@Penguen0 pala dayı bu konuyu 70 lik açıp masaya yatıralım. Benim IQ yetmeyebilir bari konuyu sen öğrenKanka sayıları takip önemli birde uzun süre oyunda kalmayacaksın 30 sayı kapatacaksın 500 tl rahat cikaririrsin yeterli gaza gelip kasa basma ben 10k ile 150k cektim 22 günde sabir şart al kaç 500 u beğenmiyoruz cebimizde 5 tl yok aldığım maaş komple borca gidiyor elde para kalmıyor burdan 500 tl alsam yeter 400 bile olsa yeter günlük alıp kaçacaz yoksa yukseklere baktıkça batiyoruz
O nasil oluyor dost toplam şimdi ne kadar geri ödeme yapacaksınBen bunu kullandim 3500 limit cikdi 3415 kullandim 85 lira vardi suan o limit gozukmuyot ve borc 1590 gozukuyor.yani adamlar bildigin direkt geciriyorlar.odiyim kapattircam bidahada asla kullanmam.aninda 200 gecirmisler ibneler
3600e yakin gozukuyor.yani harcadigin an kilitliyorlar bro.bnde kullandikdan sonra fark ettim,bilsem kullanmazdim.bildigin kredi muamelesi yapmislar yaptigim harcamaya.suan tabletteyim tlfna gecince ss atarim 150 200 arasi bi gecirme soz konusuO nasil oluyor dost toplam şimdi ne kadar geri ödeme yapacaksın
Kanka dm gelsene bana taktiği anlatsana sana zahmetKanka sayıları takip önemli birde uzun süre oyunda kalmayacaksın 30 sayı kapatacaksın 500 tl rahat cikaririrsin yeterli gaza gelip kasa basma ben 10k ile 150k cektim 22 günde sabir şart al kaç 500 u beğenmiyoruz cebimizde 5 tl yok aldığım maaş komple borca gidiyor elde para kalmıyor burdan 500 tl alsam yeter 400 bile olsa yeter günlük alıp kaçacaz yoksa yukseklere baktıkça batiyoruz
Uption aq ben ya uye olduk yok kuryen gelecekmis hesabi onaylamK icin evrK getirecekmis sonra onaylanacakmiz uoks transfer fLN yapilmiyormus ne sacma bi uygulMUption indir hesabını onaylat hesaba para yüklemeye bas kart numaranı gir sonra 2000 liraysa bakiyen 1930 yaz tam 2000 kesiyor karttan hesabına 1930 geçiyor sonra ortadaki tuşa bas uption dan para göndere tıkla hesaba gönder de ibanını yaz bu işlem 5 dakka
Yazdimda yazmadı kanka dönüş bekliyom@Penguen0 pala dayı bu konuyu 70 lik açıp masaya yatıralım. Benim IQ yetmeyebilir bari konuyu sen öğren
Son çaremiz olabilir ihtiyarYazdimda yazmadı kanka dönüş bekliyom
Ayarlıcam knkSon çaremiz olabilir ihtiyar
Uygulama açılmıyor hackladılar mı noldi lawwwAyarlıcam knk