- 1,882
- 659
- 113
Ben bugun karti teslim aldim kassa uygulamasindan sikintisiz nakite donusturdum .
hayırlı olsunBen bugun karti teslim aldim kassa uygulamasindan sikintisiz nakite donusturdum .
Nakite donusturdum derken ne kadar dost üye olunca onay istiyor muBen bugun karti teslim aldim kassa uygulamasindan sikintisiz nakite donusturdum .
Limiti nasil düşürdün kankaBen limiti 40binden 15kya düşürdüm bunun birde ödemesi var asgarisi hala %40 neden bilen var mi
eski kimlikle onayliyorlar miLimiti nasil düşürdün kanka
eski kimlikle onayliyorlar mi
Kredi kartına gir orda kart ayarları var en aşağıya on kart kapama limit azaltma var ordan yaz düşsün 40 k şeytana uyarik ödemesi zor olur 15k ideal rulet içinLimiti nasil düşürdün kanka
kassa var size neden fazla komisyon ödeyelimHadi limitlerinizin bozumu için yardımcı olabilirim
Oran nedir bozumdaHadi limitlerinizin bozumu için yardımcı olabilirim
komisyonu bırak direk paraya çöker bunlar 😂kassa var size neden fazla komisyon ödeyelim
aynen kankakomisyonu bırak direk paraya çöker bunlar 😂
A101 önünde bekle alışveriş yapanlardan çektir nakite çevir 0 komisyonWmaracinda yüzde 60 la bozuyorlar yüksek oran olan yok mu veya nasıl bir Yöntem izlemeliyiz
kardeşim dolandırılırsın boşver bozma kimseyleWmaracinda yüzde 60 la bozuyorlar yüksek oran olan yok mu veya nasıl bir Yöntem izlemeliyiz
mantıklıKral nakite çeviririz ama bana komisyon atarsın