bunu kullancana kredi kartı başvur belki onun limitini daha fazla verir. alışveriş kredisini bozarsan daha çok zarar ederAlış veriş kredisi verdi 55000 bu nerede gecer beyler a101 market veresiye değil alışveriş kredisi
bunu kullancana kredi kartı başvur belki onun limitini daha fazla verir. alışveriş kredisini bozarsan daha çok zarar ederAlış veriş kredisi verdi 55000 bu nerede gecer beyler a101 market veresiye değil alışveriş kredisi
Onu kullandım haci 2 verdi kart geldi bitti😂kassadanbunu kullancana kredi kartı başvur belki onun limitini daha fazla verir. alışveriş kredisini bozarsan daha çok zarar eder
Karta 2k limit verip alışveriş kredisine nasıl 55k verdi 😂Onu kullandım haci 2 verdi kart geldi bitti😂kassadan
Yok ben baya denedim 81 kere 82de kabul ettiDoslat şimdi teslim aldım diyorum 00dan 99a kadar yazdım olmuyor belirli bir deneme süresi mi var
Kral 0 haneli bütün sayıları atlamadan yazdımYok ben baya denedim 81 kere 82de kabul etti
Bak kartın son 6 hanesini yazcan. Son4 hanesi zaten karrta var son 2 hanesini 01 ile basla 99a kadarKral 0 haneli bütün sayıları atlamadan yazdım
Bende anlamadım qalla en başta 3500 verdi sonra limit geldi gitti 55 olduKarta 2k limit verip alışveriş kredisine nasıl 55k verdi 😂
Söylendi oBak kartın son 6 hanesini yazcan. Son4 hanesi zaten karrta var son 2 hanesini 01 ile basla 99a kadar
tabi efendim neden kızıyorsunuzSöylendi o
Güzel kardeşim 2 kere yazdım dediğin gibi olmuyor. Ben de deneme süresi gibi birşey var mı diye sordum.Bak kartın son 6 hanesini yazcan. Son4 hanesi zaten karrta var son 2 hanesini 01 ile basla 99a kadar
icralıksan affetme kuruşuna kadar harca telefon al satBende anlamadım qalla en başta 3500 verdi sonra limit geldi gitti 55 oldu
güzel kardeşim bende sana 81 kere denedim 82ci kez kabul etti dedim. herkez denedi deneme limiti yoktuGüzel kardeşim 2 kere yazdım dediğin gibi olmuyor. Ben de deneme süresi gibi birşey var mı diye sordum.
Keyfim yoktabi efendim neden kızıyorsunuz
1 den 99a kadar 81 kere mi yazdıngüzel kardeşim bende sana 81 kere denedim 82ci kez kabul etti dedim. herkez denedi deneme limiti yoktu
Evet 😂 ne sandın1 den 99a kadar 81 kere mi yazdın
a 101 önünde bekle nakit verenlere kendin krediden cektir bin kere söyledik 0 komisyonAlışveriş kredisi nasıl harciyoz nerde harciyoz sms gidiyormu bilgi verir misiniz