- 5,791
- 1,630
- 113
hadi veresiye bozulma imkanı yok mu kimse yazmamıs yorumlarda?
Eve gelicek sonra sabret 3 gün30k kredi kartı verdi şimdi ama nasıl kullancam bunu kar numarasının tamamı yok
Ya da bozumcu bul30k kredi kartı verdi şimdi ama nasıl kullancam bunu kar numarasının tamamı yok
Kartı kendin açaarsa erkenden bozumculardan yada kendin bozar kullanırsın yapamazsan kartı bekle
resmi kaldır yakarlar kartınıKart numarası görünmüyor ama
Bende kullandım asgari yatır kanka garantiye al kendiniolm veresiye hesabın borcunu kapattım komple limiti kaldırdı adamlar 😅 korkuyorum kredi kartını ödemeye onuda kaldırırlar yoksa 😆
Veresiye 500 TL lımıt vermıs nerde kullanılıyor buBende kullandım asgari yatır kanka garantiye al kendini
Kiralık katil ilanı vermişsinİstanbul da senetle para alabileceğim birini tanıyan varsa iletişime geçebilir mi ? Tek yerde borcu birleştirip maaşımla ödicem.
La bj moneypay bana vermedi .hadi veriyor bu vermiyor vay aqSanırım moneypay uygulamasıda limit veriyor ama tam olarak bilgim yok.
Valla limitimi yükselt diye bir bölüm vardı aynı hadi de olduğu gibi moneypay hesaba üç beş tl atıp kimlik doğrulama yapmak gerekiyor sanırım ama tam çözemedim bu uygulamayıLa bj moneypay bana vermedi .hadi veriyor bu vermiyor vay aq
MoneypayLa bj moneypay bana vermedi .hadi veriyor bu vermiyor vay aq