Yapma dayı yanarızMoneypay
Hepsipay
Oldubil
Sanırım bu üç uygulama da limit veriyormuş öyle duydum emin değilim
Yapma dayı yanarızMoneypay
Hepsipay
Oldubil
İspatla 😅Veresiye limit bozdurdum ben bi arkadasdan ama yuzde 60 kesiyor
Ben böbreği ilana koydum bu saatten sonra kim s***r icrayıYapma dayı yanarız
Alan buldunmu kanki gercektenBen böbreği ilana koydum bu saatten sonra kim s***r icrayı
Yok dayı yav yasakmış kimse yanaşmıyor. Bugün cimere de yazacamAlan buldunmu kanki gercekten
Bana 2 kulak lazım dayı varsa alirimBen böbreği ilana koydum bu saatten sonra kim s***r icrayı
Nasil ispatliyim la wmaraci da iste numarasini bul yazİspatla 😅
Kurye dagitima ciktiginda kartim elime ulasti diyorsun numara salliyosun aktif oluyorBeyler bu hangi aşamada kartın skt ve cvv kodunu veriyor ? Şuan kartın hazırlanıyor yazıyor ama temsilci kuryeye verilmesi için listeye eklenmiş dedi. Sanırım yarın verilir
Kanka ben telefon alip sattim da birkere ama heryerse kaliteli telefon yok a101 lerin ben redmi 12 7000 tl aldim 5750 ye sattim bulabilirsen oylede yapİspatla 😅
Ben yapmiyom yanlis anladin kanka ben bozdurdum sadece fikir verdimBeyler Bozum Yapmak Yasak Tekrarlanmasın..
Findex puanin kaç?Beyler bu hangi aşamada kartın skt ve cvv kodunu veriyor ? Şuan kartın hazırlanıyor yazıyor ama temsilci kuryeye verilmesi için listeye eklenmiş dedi. Sanırım yarın verilir
100 TL vericem bilen varsaBeyler bu kredi kartını nasıl kullanabilirim biri yassın
Oldubil kapatmis hazir limiti gecici olrak kapaliMoneypay
Hepsipay
Oldubil
Kassadan hesabina atacanBeyler bu kredi kartını nasıl kullanabilirim biri yassın
Yaz bana alirim acimam🤣100 TL vericem bilen varsa
Adas tam olarak anlatırmısın beKassadan hesabina atacan
Yaz ozelden🤣Adas tam olarak anlatırmısın be