- 1,394
- 456
- 83
AynenBorcun olmasi lazim yoksa vermiyor🤣
AynenBorcun olmasi lazim yoksa vermiyor🤣
Ilginç, muhtemelen findex notun iyidirÖdenen icra dosyam bile var. Maaştan kesiliyor. Nasıl verdi anlamadım
250 istedin kanka ben 100 dedim iyi niyetimi su istimal ettin@Asy1988 kank odulum geldi sozunde duran adamsin tesekurler. Diycem ama diyemiyorum😀
banka kartı kısmına hadi kart bilgilerini girince zaten hata veiriyor girdiğiniz kart kredi kartı banka kartı değil diyeZaten yatrim menusunde havale/eft -banka karti- qr kod var mecbur banka kartini seciyorsun
Bu bölüme nasıl geldin bende sadece hadi veresiye go,ukuyorMerakımdan yükledim. Ne kadar veriyorlar diye. Simdi ön onay versek sonra arkada guvvetli bi parmak atacaklar sözleşmeye 🤣
Ekli dosyayı görüntüle 575347
Kart kulla im açıksa sitelere at ondan geri çekArkadaşlar hadi kredi kartından nasıl nakit çekicem bilgisi olan lütfen yardımcı olsun
Sitelere atamıyoruz kabul etmiyo sitler kart uygun degil diyoKart kulla im açıksa sitelere at ondan geri çek
Hali vs çevrimdışı geri çektiriyor
Bende karta başvurmadan eve kart gelsin istemiyorum
Hangi sitede deniyorsunSitelere atamıyoruz kabul etmiyo sitler kart uygun degil diyo
Bu sayfayı bulamadım uygulamadaMerakımdan yükledim. Ne kadar veriyorlar diye. Simdi ön onay versek sonra arkada guvvetli bi parmak atacaklar sözleşmeye 🤣
Ekli dosyayı görüntüle 575347
Kanka kassa ile cevirebiliyorsun ama bazilarinda hata veriyormus ben yapiom amaSitelere atamıyoruz kabul etmiyo sitler kart uygun degil diyo
Dene sendeKanka kassa ile cevirebiliyorsun ama bazilarinda hata veriyormus ben yapiom ama
Kredi dediği veresiye alışveriş kredisi galibaBu sayfayı bulamadım uygulamada
Bana veresiye 3.5 kredi kartı 2 verdi sadeceKredi dediği veresiye alışveriş kredisi galiba
Bana veresiyeyi 7 verdi kredi kartına basvurmadim eve kart gelmese basvururumBana veresiye 3.5 kredi kartı 2 verdi sadece
Karta başvurursan minimum 35k verir sana. Ayrıca kart pttye verilince aktif et kullan,kullandıktan sonrada kartı istemediğini soyle eve gelmiş olmazBana veresiyeyi 7 verdi kredi kartına basvurmadim eve kart gelmese basvururum
Bana niye 2 k verdi bu toplarKarta başvurursan minimum 35k verir sana. Ayrıca kart pttye verilince aktif et kullan,kullandıktan sonrada kartı istemediğini soyle eve gelmiş olmaz
Bosver asvur.ucam çok zorda kalırsam denerim normal banka kartları eve gelmiyor bende mobilden kartları kullanabiliyordumKarta başvurursan minimum 35k verir sana. Ayrıca kart pttye verilince aktif et kullan,kullandıktan sonrada kartı istemediğini soyle eve gelmiş olmaz