Kassa ya gunluk 5k cekebiliyon dostHadi kredi kartı limitim var nakite nasıl çeviririm arkadaşlar bilgisi olan varmı ?
benı dolandırcaklardı bnen onları dolandırdırdım 19k cekdımHadi kredi kartı limitim var nakite nasıl çeviririm arkadaşlar bilgisi olan varmı ?
Çekilmiyor reis bi ara çekiliyordu kapandıKassa hata veriyor ya
Kim veriyoFaizsiz kredi veriliyormuş hesabınız olmayan bankalar kredi notu iyi olanlara haberiniz olsun sıfır faiz 20 bin 25 bintlye kadar 6 taksitle
5 6nanka akbank finans garanti isbank v.s telefondan hesap açıp o bankada ilk hesap acma şartı var bide kredi kredi notuna bakar heralde 0 faiz 6 taksitKim veriyo
Transfer yapılıyor mu başka hesaba oluyorsa bana dene benim hesap onaysiz limitim 10k ama değmez diye onaylamadımHadi kredi kartı limitim var nakite nasıl çeviririm arkadaşlar bilgisi olan varmı ?
Şu kafa rahatlığında olmak isterdimTransfer yapılıyor mu başka hesaba oluyorsa bana dene benim hesap onaysiz limitim 10k ama değmez diye onaylamadım
Transfer oluyorsa diye sordum ddŞu kafa rahatlığında olmak isterdim
Bende 10 k için değmez diye anladım 🤣Transfer oluyorsa diye sordum dd
Çok kolay kasa kullan bozumcu ıvır zırlara gırme hepsı dolandırıcıHadi kredi kartı limitim var nakite nasıl çeviririm arkadaşlar bilgisi olan varmı ?
Kassa olmuyormuş transfer varsa bana atsın dedim işini göreyimÇok kolay kasa kullan bozumcu ıvır zırlara gırme hepsı dolandırıcı
Kassa hergun işlem yapıyorum desem yerıdır nasıl olmuyor hadı kredı kartını nakıt yatırım yaparken banka hesabını sec ama kredı kart bılgılerı ni gır hesap kart gıbı düşün kesınlıkle parayı nakıte çecıreceksınKassa olmuyormuş transfer varsa bana atsın dedim işini göreyim