- 4,555
- 2,303
- 113
Kassa oluyorkı ben oradan daha dun hadı kart nakıt çektım 20 kez işlem yapmışımdır 2000 TL 20 TL kesıyor sadeceBen yaparım ufak komisyon karşılığında dost güven için teker teker çekip atarım
Kassa oluyorkı ben oradan daha dun hadı kart nakıt çektım 20 kez işlem yapmışımdır 2000 TL 20 TL kesıyor sadeceBen yaparım ufak komisyon karşılığında dost güven için teker teker çekip atarım
Kredi kartı seçersen hata verır işlem yaparken hesap kart seç ve kredı kart bilgileri gırKassa hata veriyor ya
KassaHadi kredi kartı limitim var nakite nasıl çeviririm arkadaşlar bilgisi olan varmı ?
Sıgara al sat büfelereHadi kredi kartı limitim var nakite nasıl çeviririm arkadaşlar bilgisi olan varmı ?
Ben onaylı hesabı olan birine göndermiştim o şekil oluyor onaylı hesabı olan biri lazım sanaHadi kredi kartı limitim var nakite nasıl çeviririm arkadaşlar bilgisi olan varmı ?
Osman bizden az takıyor konuyuBen onaylı hesabı olan birine göndermiştim o şekil oluyor onaylı hesabı olan biri lazım sana
Bende 40k limiti 10kya düşürdüm şimdi 1 TP arttirmiyorlarBen hepsini ödedim zaten 2 k idi umarım limit artar 50 k
geçmiş olsun ödeyince alışveriş kredisini ve veresiye hesabı kapatıyorlar herkes aynı sorundan muzdarip kredi kartı limiti de artmıyor aylık haftalık güncelleme yapılıyor diyor ama yalan dolanBen hepsini ödedim zaten 2 k idi umarım limit artar 50 k
Kapatmadilar limit devam ediyoru harcama da yaptım sadece limit artmıyor bekleyelim bakalımgeçmiş olsun ödeyince alışveriş kredisini ve veresiye hesabı kapatıyorlar herkes aynı sorundan muzdarip kredi kartı limiti de artmıyor aylık haftalık güncelleme yapılıyor diyor ama yalan dolan
Kredi kartından bahsediyorsan asgari ödeme %40Askari tutar ödeyemiyor muyuz
Kral veresiye limiti ile neler alınabiliyor nakite çevrilir miKredi kartından bahsediyorsan asgari ödeme %40
Veresiye limitinden bahsediyorsan tüm borcu tek seferde istiyor üstad
Veresiye Limit sadece a101 de geçerli üstad ama ödemesi sıkıntılı bilgin olsun. Tüm borcu tek seferde ödemek gerekiyor ve kredi borcu olarak gözüküyor e devletten bakınca yani geciktirirsen kredi notunu da düşürürKral veresiye limiti ile neler alınabiliyor nakite çevrilir mi