- 618
- 136
- 43
Veresiye limit var nasıl kullancaz bunu
kayit etme sil onu habire yeniden yaz yukleme yaparkenKasa uygulamasında
Kartlarım /yeni banka kartı ekle/ kart numarası yazınca
Sadece banka kartları ile yükleme yapabilirsiniz yazıyor
Bu hatayı nasıl çözerim yardımcı olabilecek var mı
hata veriyor dimi ...Veresiye limit var nasıl kullancaz bunu
Kuyumcu dan altinal bozdur 🤗😂Hadi kredi kartı limitim var nakite nasıl çeviririm arkadaşlar bilgisi olan varmı ?
İlkdefa duydum veresiye limit nehata veriyor dimi ...
😂😂😂Kassa olmuyormuş transfer varsa bana atsın dedim işini göreyim
kuyumcuda gecmedi kart denendiKuyumcu dan altinal bozdur 🤗😂
olmuyor hocam maalesef defelarca denedimkayit etme sil onu habire yeniden yaz yukleme yaparken
kassa bitmis nereden yapabiliris bunuolmuyor hocam maalesef defelarca denedim
valla ben razer aldim sattim dostum kassa olmuyorkassa bitmis nereden yapabiliris bunu
nereden aldınvalla ben razer aldim sattim dostum kassa olmuyor
Evet alabilirsin.bana 2ay önce 2k cikmisdi kullandim ödedim sonra bakiyeyi 7kya çıkardılar kullandım onuda ödedim ödeme yapınca komple kapattılar veresiyeyi ne salak uygulama yahu bu.kredi kartı talep ettim 2 k limit vermiş gevsekler 2k ne lan market alışverişi bile yapılmıyor.odeme yapınca her an kapanabilir çoğu kişiye öyle oldu haberin olsun mal bunlar.bu arada geri öderken geciriyorlar kullandığını demiyorsun.ben 7k kullandım geri 7600 ödedim %8 %10 geçiriyorlar yavsaklar
Bide extra 10k alışveriş kredisi verdi kullanmadım bı zmaan sonra onuda iptal ettiler ne yaptigini bilmiyo bu salaklar
Dost eve birşeyler lazım bende şuan sikintifsyim Kredi kartı değil ama bu hasi veresiye heralde internet üzerinden alabilirmiyiz yoksa sadece marketemi gitmek lazimEvet alabilirsin.bana 2ay önce 2k cikmisdi kullandim ödedim sonra bakiyeyi 7kya çıkardılar kullandım onuda ödedim ödeme yapınca komple kapattılar veresiyeyi ne salak uygulama yahu bu.kredi kartı talep ettim 2 k limit vermiş gevsekler 2k ne lan market alışverişi bile yapılmıyor.odeme yapınca her an kapanabilir çoğu kişiye öyle oldu haberin olsun mal bunlar.bu arada geri öderken geciriyorlar kullandığını demiyorsun.ben 7k kullandım geri 7600 ödedim %8 %10 geçiriyorlar yavsaklar