- 798
- 295
- 63
Kart kuryeye verilince sifre belirle deyip teslim aldim kart yap son 2 hNe kalcak 1 den basl 99 a ksd deneyecen erken. Bulursan kart hazir olur kullanima 😃Çoğu kişi kullandı etti bilenler vardır elbet dostlar kart hazırlanıyor şuan dijitali ne zaman açılacak dijital kullanım için bilgileri göremiyorum kart hazırlanıp kuryeye verilincemi açılıyor ?
Ekli dosyayı görüntüle 597954
Nasıl olcak o snfnsncndncndfnskmcs ne saçmao karalığın yer varya onun arkadasında gözükmeyen 2 hane var
sen kart kuryeye verildiğinde kartı aktif et diceksin
görünmeyen 2 haneyi 10 dan 99 a kadar deniceksin sonra o karaladığın yeri gireceksin
ÖRnek
10 2018
11 2018
12 2018
gibi dost illa biri olucak
sonra kassaya gir kaydol
oradan çek
kullanma o zamanNasıl olcak o snfnsncndncndfnskmcs ne saçma
Bahsettiğin 2 haneyi anlamadım o yüzden saçma dedimkullanma o zaman
Mesela 10 11 12 13 😁 böyle 100 kadar yaz şifreni bulcaksınBahsettiğin 2 haneyi anlamadım o yüzden saçma dedim
daha dün çektim dost açıkKassadan cekemiyoruz orayida mi kapattilar
Bana bankayla iletişime geçiniz dedidaha dün çektim dost açık
karti aktiflestirmen gerekiyor onceYav benim kart onaylandı ama hiç bir şekilde işlem yapılmıyor kartın gelmesi mi lazım
Nasıl ama nerden yapacağız hiç bi şekilde yapılmıyor işlemkarti aktiflestirmen gerekiyor once
karti teslim aldim diyip sonra ordaki 2 hane sayi gozukmuyor onu tahmin ile yazip 00.99 arasi bir sayi buldugunda kartin aktif olmus olacak elden teslim almis gibi dijital olarak kullanabileceksinNasıl ama nerden yapacağız hiç bi şekilde yapılmıyor işlem
Nereden nakite çevirebilirizkarti teslim aldim diyip sonra ordaki 2 hane sayi gozukmuyor onu tahmin ile yazip 00.99 arasi bir sayi buldugunda kartin aktif olmus olacak elden teslim almis gibi dijital olarak kullanabileceksin
Kassa uygulamasından veya paparaNereden nakite çevirebiliriz
Çekenler var papara ve kassadan ben yapamadım o yüzden biraz zararına razer gold alıp satıyorumÇeken varmı kassa yada paparadan
Paparadan kart bilgilerini girip yapacaksın işteÇekenler var papara ve kassadan ben yapamadım o yüzden biraz zararına razer gold alıp satıyorum