yani oda bir yontem ama her turlu zararElektronik al sat zarar ederek nakite cevrilebiliyor galiba
yani oda bir yontem ama her turlu zararElektronik al sat zarar ederek nakite cevrilebiliyor galiba
kredi kartı 35k diğeri veresiye limit 7k. Kredi kartı heryerde geçiyoBu limiti nasıl bozacaksin bankaya çekiliyor mu bu miktar
Kardeşim telefonlami ödeme yapcaz markette bilgin varmıBari gıda ile ilgili birsey almayalım dediğin gibi boş yere faiz ödemeyelim, evdeki kuru ekmek neyimize yetmiyor 😀
Lunabet jojobet holiganbete atıp çekecem oluyo öyleyani oda bir yontem ama her turlu zarar
Çok yüksek verdi kanka kredi kartını, kredi limitide yuksek, ihtiyacım yok öylesine başvurayim dedim çıktıKredi kartımı yoksa veresiye limitmi knk kartsa sitelere atabilirsin yada kuyumcu yada telefon al sat
Kredi kartı paparaya atabiliyon mukredi kartı 35k diğeri veresiye limit 7k. Kredi kartı heryerde geçiyo
Heryerde geçerliyse işimize yarar 50 k kart var 2000 nedir diye kufredecektim aradım mesai saatinde arayın dedi sekreterkredi kartı 35k diğeri veresiye limit 7k. Kredi kartı heryerde geçiyo
Odememeye alıyorsan her türlü iyi ama geri odeyeceksen 3 katına patlarkredi kartı 35k diğeri veresiye limit 7k. Kredi kartı heryerde geçiyo
Telefonla oluyor diye biliyorum ama kartida isteyince 2 3 güne gelirKardeşim telefonlami ödeme yapcaz markette bilgin varmı
Ben dosyami kapadim 5 ay pldu bana da 2 k limit verdiler bakalim deniyeyim sunu .dKral 30 kusur icrası olan adama bu limiti vermezler sallama aq🤣
Nereden istiyoruz uygulamada bulamadımTelefonla oluyor diye biliyorum ama kartida isteyince 2 3 güne gelir
Zaten kredi kartı başvurusu yapınca otomatik olarak zaten adresine geliyorNereden istiyoruz uygulamada bulamadım
Hep senin başının altından çıkıyor bu işler🤣🤣canımsın öpüyorum 😅
yok dayı ne ödemesi ödemem 30 icram var zatenOdememeye alıyorsan her türlü iyi ama geri odeyeceksen 3 katına patlar
bune knk bunuda yapalımBunuda biri tavsiye etmişti hiç umudum yok ama bakalım bekliyoruz
Kanka reklam izleyerek görev yaparak çekim yapılıyor ama 10 davet etmek gerekiyor ben o davet işinide çözdüm, Google playdan 10 tane İnternet tarayicisi indirdim her birinde kendi davet linkim ile başka biri olarak üye oldum tc vs istemiyor, hepside kabul oldu bakalım hiç umudum yok ama bekliyoruz, çekim onaylandı bekliyorumbune knk bunuda yapalım