- 1,886
- 1,285
- 113
niye 55 dosyam var diye şow yapmadın o zaman yavSaydim uyaptan tam 55 icram var .
30 diyip alçakgönüllülük mü yaptın
niye 55 dosyam var diye şow yapmadın o zaman yavSaydim uyaptan tam 55 icram var .
Ya atsan oda sana para atmazsa ne kaybedeceksin onu anlamiyorumKanka 55 tane icra dosyam var. Arkadaş 11 tane at 5k vericem diyor ne diyosunuz verirmi vermezmi size inanmak istiyorum güveniyorum size
Neden icralarımı atayim kardeşim tanimadigim gtu boklu kumarbaz adamaYa atsan oda sana para atmazsa ne kaybedeceksin onu anlamiyorum
Ula dingil 55 tane var diyorum varlik fonuna aktarilanlar hariç 55 . Varlık yonetimindekilerle beraber 60icra dairesini üstüne yapalım senin yav
55 değildir kıyıda köşede vardır daha
La ne konusuyorsun ozmana tanimadiyin gotu bokli kumarbaz adamla niye iddalasiyorsun.onay versin dedigin kisileri taniyormusun forumdan sadece. babanin oglumu bu onay verecek kisiler sacma sacma konusuyorsun.Neden icralarımı atayim kardeşim tanimadigim gtu boklu kumarbaz adama
Forumun en baba güvenilir adamı atmaz diyor . Eyv reis tamamdrKimse atmaz
7.5k vericem diyor aga benmi istiyorum onlar atacaz diyo kafanmi guzelLa ne konusuyorsun ozmana tanimadiyin gotu bokli kumarbaz adamla niye iddalasiyorsun.inau versin dedigin kisileri taniyormusun babanin oglumu bu onay verecem kisiler sacma sacma konusuyorsun.
dosya numaranı kapat gönder hepimiz kârlı çıkalım 😄😄 ama o arkadaş ölücü birine benziyor bence kuruş göndermez fjjfjfUla dingil 55 tane var diyorum varlik fonuna aktarilanlar hariç 55 . Varlık yonetimindekilerle beraber 60
maç başladı sen de iş yok 😂🙃☺🙂 görüşürüzForumun en baba güvenilir adamı atmaz diyor . Eyv reis tamamdr
Verirler@Novasky @SULLY @Brn2nl @Redkit1990 parayi verirmi bunlar bana bilgi verin atıyım icraları. Sizde şahit olun paranın yarısı sizlerin söz