- 1,919
- 1,155
- 113
la yok be ya memlekette herkes sigortalı işte çalışmıyor biraderim öyle düşünme 😁YouTube amcaya kendim ettim kendim buldum yaz kanka sana göre bı şarkı
la yok be ya memlekette herkes sigortalı işte çalışmıyor biraderim öyle düşünme 😁YouTube amcaya kendim ettim kendim buldum yaz kanka sana göre bı şarkı
Yav adamlar senden alcağını bırakır mı kat ve kat alcak hayatında hiç evin araban tarlan arsan maaşın işin olmıcak mı senin çok akıllı sanıyorsun kendiniÇatır çatır yicem reis benden iyi bilemez bankacıda olsa o işleri 😄
Hayatsızsa pekiYav adamlar senden alcağını bırakır mı kat ve kat alcak hayatında hiç evin araban tarlan arsan maaşın işin olmıcak mı senin çok akıllı sanıyorsun kendini
Dostm bu hadi ölüye bile limit veriyor .alamadim diyenler muhakkak bi yerde yanlis yapiyordur.benim 7-8 yillik icralarim var hepside acık .bana hem kredi karti onayladi hem limit verdi ayrica30 icram var diyor 1 icrası dahi varsa ben hiçbir şey bilmiyorum
@Penguen0 gel uyaptan bir ekran at
kafama takıldı 😂
Bende 0 icra 5 milyon mevduatta vermediDostm bu hadi ölüye bile limit veriyor .alamadim diyenler muhakkak bi yerde yanlis yapiyordur.benim 7-8 yillik icralarim var hepside acık .bana hem kredi karti onayladi hem limit verdi ayrica
1 lira yatirip basvuruyu oyle mi yaptin gelire 75000 yaz duzgun bir meslek seçBende 0 icra 5 milyon mevduatta vermedi
Gerek kalmadı dostum yarın faiz doluyor muş baktım1 lira yatirip basvuruyu oyle mi yaptin gelire 75000 yaz duzgun bir meslek seç
Ben dun yuzde 60 a bozdurdum.kimseye carpilmadan guvendigin bi yerden bozdur15k veresiye 40k alış-veriş limiti verdi bunlar nasıl kullanılıyor agalar
nasil kullaniliyor agaBen dun yuzde 60 a bozdurdum.kimseye carpilmadan guvendigin bi yerden bozdur
Sen bozumcuyla gorus onlar Qr kodla magazadan alisveris yapiyor.gidip a101 den alisveriste yapabilirsinnasil kullaniliyor aga
Galiba 101 QR kod cıkıyorya onu okutuyorsun benim tahmınım15k veresiye 40k alış-veriş limiti verdi bunlar nasıl kullanılıyor agalar
Nerde yanlış yaptık reis herşey tamam hesap onayı da tamam başka nerde yanlış yaptıkDostm bu hadi ölüye bile limit veriyor .alamadim diyenler muhakkak bi yerde yanlis yapiyordur.benim 7-8 yillik icralarim var hepside acık .bana hem kredi karti onayladi hem limit verdi ayrica
Para yatirdin mi basvuru yapmadam once .gelir olarak ne kadar yazdin 70-80k gelir yazNerde yanlış yaptık reis herşey tamam hesap onayı da tamam başka nerde yanlış yaptık
Neyi yanlış yapıyormesela? herşey onaylı vermiyor icralık dosyam vardı kapadığım. Sürekli kullanıyorum hadiyi maaşta varDostm bu hadi ölüye bile limit veriyor .alamadim diyenler muhakkak bi yerde yanlis yapiyordur.benim 7-8 yillik icralarim var hepside acık .bana hem kredi karti onayladi hem limit verdi ayrica