- 1,886
- 1,285
- 113
30 tane icra bekliyoruz
@Novasky @SULLY @Brn2nl @Redkit1990 parayi verirmi bunlar bana bilgi verin atıyım icraları. Sizde şahit olun paranın yarısı sizlerin sözDostum ben şerefim üzerine yemin ediyorum eski üyeyim lütfen sözünde durup atar mısın atacaktın ya
dur bir dakika icra yapıp geliyorum30 tane icra bekliyoruz
gerek yok burdayım uyap yalan söylemez. Etiketledigim kişiler forumun en güvenilir insanları onlar gelsin onay versin @Novasky @Brn2nl @SULLY @Redkit1990dur bir dakika icra yapıp geliyorum
Beklenekteyim dostumgerek yok burdayım uyap yalan söylemez. Etiketledigim kişiler forumun en güvenilir insanları onlar gelsin onay versin @Novasky @Brn2nl @SULLY @Redkit1990
Dedigim kisilerden 1 tanesi yazsın konuya bekliyorumBeklenekteyim dostum
Kanka ben hemen atayim sana 18 tane dosya istiyorsan😀Beklenekteyim dostum
30 tane istiyoruz biz 😂Kanka ben hemen atayim sana 18 tane dosya istiyorsan😀
sayfaya sığmayan cinsten30 tane istiyoruz biz 😂
He 30 yok vala zorlasam 21 cikar 😀30 tane istiyoruz biz 😂
eşten dosttan ister tamamlarsın ya icra nedir kiHe 30 yok vala zorlasam 21 cikar 😀
30 tane istiyoruz biz 😂
Saydim uyaptan tam 55 icram var .Beklenekteyim dostum
İnandın yanigerek yok burdayım uyap yalan söylemez. Etiketledigim kişiler forumun en güvenilir insanları onlar gelsin onay versin @Novasky @Brn2nl @SULLY @Redkit1990
Bu alışverişten biz ne alicaz muhasebecigerek yok burdayım uyap yalan söylemez. Etiketledigim kişiler forumun en güvenilir insanları onlar gelsin onay versin @Novasky @Brn2nl @SULLY @Redkit1990
Kanka 55 tane icra dosyam var. Arkadaş 11 tane at 5k vericem diyor ne diyosunuz verirmi vermezmi size inanmak istiyorum güveniyorum sizeİnandın yani
Dur la bende bi sayacamSaydim uyaptan tam 55 icram var .
Parayı vericem diyen 2 kisi var 7.5k vericez diyo parayı verirmi alırmısınız bunlar-danBu alışverişten biz ne alicaz muhasebeci
Boş işlerle uğraşmayin diyorumKanka 55 tane icra dosyam var. Arkadaş 11 tane at 5k vericem diyor ne diyosunuz verirmi vermezmi size inanmak istiyorum güveniyorum size