Ne zaman ne ile talep vermiştinGeldi ödemeee
Ne zaman ne ile talep vermiştinGeldi ödemeee
Payfix aha bak foto ataymNe zaman ne ile talep vermiştin
Ss atmazsan mesajı şikayet edeceğimGeldi ödemeee
Lan yemin ederim geldi deli misin ohaaa şokumm teelgramdan gelenlerde olmusSs atmazsan mesajı şikayet edeceğim
Gelir yav niye gelmesin bakmayin bu forumdaki yorumlaraGeldi bana da 190
Saat kaçta talep verdinAl bak teelgramdan bi çocuk bu da
10 tl neye kesmiş 😄Şimdi geldi balla adamlar helel olsun milyon ödeme yapmıslardır
Saat kaçta talep verdin reisLan yemin ederim geldi deli misin ohaaa şokumm teelgramdan gelenlerde olmus
Site ekranını atarsan daha iyi olurŞimdi geldi balla adamlar helel olsun milyon ödeme yapmıslardır
sen daha buralardamısın hırsız doğuş
Yalan söylüyorsun demedim site ekranı atsan ödendiğine dair kafalarda soru işareti kalmazdıKurban olayım niye yalan atayım daha ne kanıtı atayım tövbe iyilik de yaramıyor abi şaka gibi
Kardes sıtenın resmını at odeme yapyçtığına dair zor degıl 1 dk atmassan gereksız yorum yapmaKurban olayım niye yalan atayım daha ne kanıtı atayım tövbe iyilik de yaramıyor abi şaka gibi
Kurban olduğum alYalan söylüyorsun demedim site ekranı atsan ödendiğine dair kafalarda soru işareti kalmazdı
Dogru olsa coktan atardı cok mu zor 😄Yalan söylüyorsun demedim site ekranı atsan ödendiğine dair kafalarda soru işareti kalmazdı
Laaa al yaaa neden gereksiz abi saçmalıyorsunuz Allahicin 2 tane ayrı foto attım adamla konuşmamı ve gelen parayı neden sallıcam şaka mısınz abiKardes sıtenın resmını at odeme yapyçtığına dair zor degıl 1 dk atmassan gereksız yorum yapma
Al kapak olsun dicem ama neyseDogru olsa coktan atardı cok mu zor 😄