Benim de aynı gelmez artık bizimkilerŞakamı bu red yemiş ama notta fixvippay gönderildi demiş PAYFİXE girdim. 0 TL var destek aktif değil hay sansimi s... Ya ofof
Benim de aynı gelmez artık bizimkilerŞakamı bu red yemiş ama notta fixvippay gönderildi demiş PAYFİXE girdim. 0 TL var destek aktif değil hay sansimi s... Ya ofof
Cidden geldimi dostBana ödeme gelmiş MFT ile çekim vermiştim 200 gonderilmis adamlar hiç yoksa dün 200k para dağıttılar bedavadan
21:35 De Ben VermiştimAynı saat aynı dk da talep vermişim seninle bana nasıl gelmedi anlamadım
Gelmiş gerçekten gece 03;08 de göndermişler. Vallahi helal olsunCidden geldimi dost
Dün Bende Çok İçtim Canlıya Girmiştim Parayı Gönderin Felan Yazdım Geri Atarım Demiştim hatta şimdi girmeye utandım Canlıya 🤣Gelmiş gerçekten gece 03;08 de göndermişler. Vallahi helal olsun
Sen yine de iste dost. Az para değilDün Bende Çok İçtim Canlıya Girmiştim Parayı Gönderin Felan Yazdım Geri Atarım Demiştim hatta şimdi girmeye utandım Canlıya 🤣
Çevrimi varmiydi bununSen yine de iste dost. Az para değil
Hayir her alanda kullanılabilir 50 TL. 200 yap çek oran şarti çevrim şartı vs yokÇevrimi varmiydi bunun
BlackJack da 50 Yi Bastım 100 Oldu 100 Ü Bastım 200 Oldu Çekim Talebi Vermiştik ama yokHayir her alanda kullanılabilir 50 TL. 200 yap çek oran şarti çevrim şartı vs yok
Bende tek kupon yaptım 3 maç. Bilbao takım 1.5 üst. Bir basket maçı İtalya playyoff alt birde Real Sociedad gol atar dedim üç maç canlı 50 attım 260 verdi 200 direk cektimBlackJack da 50 Yi Bastım 100 Oldu 100 Ü Bastım 200 Oldu Çekim Talebi Vermiştik ama yok
80 tane hesap açarsan odemezÖdeme alanlara hayırlı olsun ama, çoğu kişiye ödeme olmamış Bi kaç kişiye ödeme yapıp göz boyadılar bende 3 maç yazıp çekim talebinde bulundum red verip bakiyeyi sıfırlamışlar yanlışlıkla yatırım falan yapayım demeyin bu siteye
Peki iki kere bonus almıştın?bana da daha odemediler benimki de iptal olabilir sana iki kere bonus vermisiz diye🙄
ilk once 50 eklediler onla kupon yaptim 5 dk surdu surmedi bi 50 daha ekledilerPeki iki kere bonus almıştın?
Buraya niye yaziyon