- 1,161
- 529
- 113
Nereye yazacam sana mi sorcam ne dion dur sikintidayim zaten 8Buraya niye yaziyon
Isiine bak
Nereye yazacam sana mi sorcam ne dion dur sikintidayim zaten 8Buraya niye yaziyon
Yazsana eklense ödüyorlar sankiİlk 50.000 kişi arasına girememişim de o yüzden eklenmemiş......
Yürü git işine site elemanısın belli bilip bilmeden konuşma80 tane hesap açarsan odemez
Banada 24 Saati Geçmez dediARKADAŞ 18 SAAT OLDU CANLI DESTEĞİN DEDİĞİ BU
İŞLEMLER 72 SAAT E KADAR SURMEKTEDİR
HESABIMI KAPATIN PARADA KEFEN PARANIZ OLSUN DEYIP KUFUR ETTIM CIKTIM
Aynısını bana yaptılar sahte dekont gönderdilerBu site dolandırıcı Talha denen destek ödemeniz yapıldı diyip fake dekont yolladı ) birde dekontu yollar yollamaz desteği kapattı tam yapamamış dekontu açıklama kısmını doldurmayı unutmuş koptum )) aciklamada .... Kullanıcısına 200 tl Para transferi gerçekleştiriniz yazması gerekiyor bunlar silmiş orayı bembeyaz hiçbir şey yazmıyor kendilerini akıllı sanıyorlar... DOLANDİRİCİ SİTE BULASMAYİN.
Dolandiricilar dekontu bile yapamamislar yazık..Aynısını bana yaptılar sahte dekont gönderdiler
Bide bana diyor neden sahtekarlık yapıyorsun dedi şaka gibiDolandiricilar dekontu bile yapamamislar yazık..
Dekontu 3 yaşındaki çocuğa göstersen kıçıyla gülerDolandiricilar dekontu bile yapamamislar yazık..
Resim atsana dekontunBu site dolandırıcı Talha denen destek ödemeniz yapıldı diyip fake dekont yolladı ) birde dekontu yollar yollamaz desteği kapattı tam yapamamış dekontu açıklama kısmını doldurmayı unutmuş koptum )) aciklamada .... Kullanıcısına 200 tl Para transferi gerçekleştiriniz yazması gerekiyor bunlar silmiş orayı bembeyaz hiçbir şey yazmıyor kendilerini akıllı sanıyorlar... DOLANDİRİCİ SİTE BULASMAYİN.