Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Halkbet

olkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
144
48
28
suanda 1 deyim bağlanınca haber vericem sizlere arkadaslar ama bana kalırsa bu siteden bir bok olmaz. sırf inat için bekliorum

olkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
144
48
28
bu site sahtekar ki sitenin canlısında mac bile yok kapatın forumu

Aslan4134

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,679
372
83
Arkadaşlar ben şimdi dövmeye gidiyorum hayirli sabahlar size yeter artık daha fazla dayanamiycam

Gokhan145714

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
164
5
18
Konu açmayı bilmiyorum betvole178 20 tl bonus yatırım şartı yok 300 tl olunca cekiliyormus

34BV34

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
66
10
8
axq 3 saat bekledik ben çıktım chattan kalan kişi 5 o sırada saat 7 de anca gelir :D bu başlığı acanada o siteyi kuranada o sitenin lisansını verenlerede .......

tonysfr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
512
105
43
Bu merdiven altı değil resmen bodrum katı olmuş

Aylmz2302

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
702
147
43
RESMEN INSANLARLA DALGA GEÇİYORLAR BU SİTECEN BİR CACIK OLMAZ

Aylmz2302

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
702
147
43
SABAH YINE BAĞLANDIM 29. SIRADAN 7. SIRAYA GELİNCE YİNE ATTILAR ULAN 10TL BONUS İÇİN İNSANLARI NE HALÉ KOYUYORLAR DÜSTÜĞÜMÜZ DURUMA BİTARAFLARIYLA GÜLÜYORLARDIR O YUZDEN UĞRAŞMAYALIM ARTIK

tiestocu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,257
255
83
aynen kardeşim gece 23 de bağlandım sabah kaldım 1 e dusmuş oyle duruyo du tekrar sonlandırıp bağlandım yine 2 dustu bağlanmadı oyleyken yazdım sovdum bağlanmadan canlıdan banladılar goruyor p ..i ..ç ler cevap vermiyolar