- 144
- 48
- 28
suanda 1 deyim bağlanınca haber vericem sizlere arkadaslar ama bana kalırsa bu siteden bir bok olmaz. sırf inat için bekliorum
Canlısında maç var knk nası yokbu site sahtekar ki sitenin canlısında mac bile yok kapatın forumu
ben farklı yere bagmısım gardas ama yavsaklar hala 1 de bıraktı beniiCanlısında maç var knk nası yok
Benim sıra 23 bide ben deniyim bağlanıp benimkide merak şuanda bokmu var dicwn amaben farklı yere bagmısım gardas ama yavsaklar hala 1 de bıraktı benii
valla benim içimden sağlam bir sövesim var bi bağlansa ama bu site bana hiç de düzgün gelmedi yanii kolpa bir site benceBenim sıra 23 bide ben deniyim bağlanıp benimkide merak şuanda bokmu var dicwn ama
yok vermedi ne yazikkiBeyler matbetle jojo vermedi demi
bonus aleminin ilk bonusu o almayan hatta 8 10 sefer şansını deneyip bi yolunu bulup almayan kalmamıştırKonu açmayı bilmiyorum betvole178 20 tl bonus yatırım şartı yok 300 tl olunca cekiliyormus
bonus aleminin ilk bonusu o almayan hatta 8 10 sefer şansını deneyip bi yolunu bulup almayan kalmamıştır
Kardeş bana sayiyonaxq 3 saat bekledik ben çıktım chattan kalan kişi 5 o sırada saat 7 de anca gelir bu başlığı acanada o siteyi kuranada o sitenin lisansını verenlerede .......