- 87,916
- 47,774
- 113
Eyw hemso valla msjlari yeni okuyorum kusmeyin sonraKazancın daim olsun topram
Eyw hemso valla msjlari yeni okuyorum kusmeyin sonraKazancın daim olsun topram
Umut huralardaysan sende yap bro.senden vergi alınmaz sonraki rollcuye paslarsin o kdrYokki dost bitigiz
O adam daha önce bana yaptırmıştı bro ondanvalla sen bana yaptiracagina niye akbabalara yaptirdin anlamadim, etikeyleyeydin keske. yoktum gerci buralarda, atarsan yapariz
nacional fena degil de tenis 0-3 geride, gerci kadınlar itf belli olmaz 0-5 den donuyor. bakalimFark 14 nacional
Aynen ona baktım 0-3 olmuş sıkıntı biraznacional fena degil de tenis 0-3 geride, gerci kadınlar itf belli olmaz 0-5 den donuyor. bakalim
Bol şans
Parayı niye çöpe attın la Maho 😁 bol sans
Kendi kendine yaptır kardeşim illa birimi yaptırmak zorundaBize kim yaptirir acaba
benim papara kapatildı1420451983 papara işini yonetim belirledi ben papara olsun demedim bro
Ula 40 kişiye açıkladım sanada acikiyim bro % benim deil 5 rollcu demistik 15 oldu aw o para benim olmiycakki üstünun500e tmmlayip 2 kişiye daha yaltiricaz extra sans parası artiklarimda hariç.yine kazandığından fazlasını dağıttım zaten hep böyle oluyo 😁serdar başkan %20 veraset ve intikal vergisi mi asdasdasd
taşaklarını kızılderililer yesin abi bol şansUla 40 kişiye açıkladım sanada acikiyim bro % benim deil 5 rollcu demistik 15 oldu aw o para benim olmiycakki üstünun500e tmmlayip 2 kişiye daha yaltiricaz extra sans parası artiklarimda hariç.yine kazandığından fazlasını dağıttım zaten hep böyle oluyo 😁
Kendi kendime gucum yeterse burda ne isim varKendi kendine yaptır kardeşim illa birimi yaptırmak zorunda