- 87,847
- 47,742
- 113
Neyse sihdir edelim kalan sağlar bizimdirbelki hala uyuyordur abi ayıp etmiş ne diyim
Neyse sihdir edelim kalan sağlar bizimdirbelki hala uyuyordur abi ayıp etmiş ne diyim
Geçmiş olsun üstat. Forumda normal birşey sayılır oldu böyle durumlar artık.İşte ben bu yüzden yabancılara yaptirmiyorum bak adam kazandı parayı aldı tuydu benim paramı çalmadı 2 rollcunun parasını çaldı gitti ama karakter meselesi işte ne desek boş.sonra diyorlarki niye böyle yapıyorsun tanıdık adam olsa bunu yapmazdı.simdi nasıl bu forumda gezicek onuanlamadım.nasıl bı kişilik karakteriniz var kardeşim utanmiyormusunuz yahu.neyse yarın bisiler yaparsam yine bikac kişiye yaptiririm tanidiklardan 😁
nicki nedir kral bizim konuda ara sıra dağıtım oluyor araya kaynamasınİşte ben bu yüzden yabancılara yaptirmiyorum bak adam kazandı parayı aldı tuydu benim paramı çalmadı 2 rollcunun parasını çaldı gitti ama karakter meselesi işte ne desek boş.sonra diyorlarki niye böyle yapıyorsun tanıdık adam olsa bunu yapmazdı.simdi nasıl bu forumda gezicek onuanlamadım.nasıl bı kişilik karakteriniz var kardeşim utanmiyormusunuz yahu.neyse yarın bisiler yaparsam yine bikac kişiye yaptiririm tanidiklardan 😁
Karekter meselesi bu tanıdıklardan yapanda oluyor son 200 vardı çekik yapcan 100 atarmisin dedi attık 10 gündür çekim yapamadı herhalde yani rose vardı bitane herkes tanıyordu ne oldu yani tanidigida pekde fazla güvenmemek lazım kral söz meclisten dışarı herkes için demiyorum bol sansİşte ben bu yüzden yabancılara yaptirmiyorum bak adam kazandı parayı aldı tuydu benim paramı çalmadı 2 rollcunun parasını çaldı gitti ama karakter meselesi işte ne desek boş.sonra diyorlarki niye böyle yapıyorsun tanıdık adam olsa bunu yapmazdı.simdi nasıl bu forumda gezicek onuanlamadım.nasıl bı kişilik karakteriniz var kardeşim utanmiyormusunuz yahu.neyse yarın bisiler yaparsam yine bikac kişiye yaptiririm tanidiklardan 😁
Afyonlu adam çin gibidir yaw adamlar seni bile dolandırdı demek 😁Karekter meselesi bu tanıdıklardan yapanda oluyor son 200 vardı çekik yapcan 100 atarmisin dedi attık 10 gündür çekim yapamadı herhalde yani rose vardı bitane herkes tanıyordu ne oldu yani tanidigida pekde fazla güvenmemek lazım kral söz meclisten dışarı herkes için demiyorum bol sans
İlker44 nicki bronicki nedir kral bizim konuda ara sıra dağıtım oluyor araya kaynamasın
Hemşondu he 😁Geçmiş olsun üstat. Forumda normal birşey sayılır oldu böyle durumlar artık.
Öyle hemsehrenin aw. Forumun b.kunu çıkardılar. Adam a roll bakiyesi atınca roll yapmayıp gidip slot oynar ya da alıp kaçar. 3 gün sonra gelip sana birde ahkam keser. En iyisi kimseye birsey yaptırmamak. Tasak konusu yapar adamlar seni gönderdiğin paran ile keriz yerine koyarlar.Hemşondu he 😁