- 661
- 618
- 93
Ben istiyorummBro yapmak istermisin son paralarim
Ben istiyorummBro yapmak istermisin son paralarim
Ben bekliyorum başkanım senden bir haberBro yapmak istermisin son paralarim
Son paralar lazım olur dayı sağol düşüncen içinBro yapmak istermisin son paralarim
Peki sen bilirilsin kardesSon paralar lazım olur dayı sağol düşüncen için
Para bitti zaten 1 kişi daha yapicak söz verdiklerinden biri olsada yaptırsamDayı kotan dolmuştur yarın devam et istersen
Bro forumda etkinlik açan arkadaşlar oncelikliydiBen bekliyorum başkanım senden bir haber
Bro sen burda seçili deilsin diye aldım seni birlikte kazanalim etkinliğine hem ona hem bunankarilan kimse yok@Hayat1kumar dost mümkünse ben yapmak istiyorum
Sıkıntı yok başkan 👍Bro forumda etkinlik açan arkadaşlar oncelikliydi
Bende talibim para kalmadiBro sen burda seçili deilsin diye aldım seni birlikte kazanalim etkinliğine hem ona hem bunankarilan kimse yok
Dier konudaki kupon gelirse sende yaparsin kardeş param kalmdiBende talibim para kalmadi
Para bize hiç yakışmıyor dostDier konudaki kupon gelirse sende yaparsin kardeş param kalmdi
Bende talibim dost kesat olduk vallaPeki sen bilirilsin kardes
kim o abi kaçırdık olayıİşte ben bu yüzden yabancılara yaptirmiyorum bak adam kazandı parayı aldı tuydu benim paramı çalmadı 2 rollcunun parasını çaldı gitti ama karakter meselesi işte ne desek boş.sonra diyorlarki niye böyle yapıyorsun tanıdık adam olsa bunu yapmazdı.simdi nasıl bu forumda gezicek onuanlamadım.nasıl bı kişilik karakteriniz var kardeşim utanmiyormusunuz yahu.neyse yarın bisiler yaparsam yine bikac kişiye yaptiririm tanidiklardan 😁
Ben gece durumu ayikdim zaten İlker diye biri ben roll parası attım ona yemek yiycem duş alcam gelicem dedim geldim adam rolü bitirmiş kazanmış konuya yazmış kazandım diye ne dm atmış ne bişey yok olmuş para istemek için dm atan adam kazanınca dm atar tuydu o dedim yok uyuya kalmıştır dediler sanmam ama umarım öyledir dedim 3 gibi yazdı bana uyuya kaldım akşam eve gidince atayım dedi onada inanmadım para aticak olan adam atar 30 saniyelik iş neyse akşam oldu adam gelmedi neyse haram olsun falan demiycem hayatın adaleti döner dolaşır onu bulur 😁 neyse 250 liraya tanımış olduk ama extra 2 kişi daha roll yapicakdi o yalan oldukim o abi kaçırdık olayı
belki hala uyuyordur abi ayıp etmiş ne diyimBen gece durumu ayikdim zaten İlker diye biri ben roll parası attım ona yemek yiycem duş alcam gelicem dedim geldim adam rolü bitirmiş kazanmış konuya yazmış kazandım diye ne dm atmış ne bişey yok olmuş para istemek için dm atan adam kazanınca dm atar tuydu o dedim yok uyuya kalmıştır dediler sanmam ama umarım öyledir dedim 3 gibi yazdı bana uyuya kaldım akşam eve gidince atayım dedi onada inanmadım para aticak olan adam atar 30 saniyelik iş neyse akşam oldu adam gelmedi neyse haram olsun falan demiycem hayatın adaleti döner dolaşır onu bulur 😁 neyse 250 liraya tanımış olduk ama extra 2 kişi daha roll yapicakdi o yalan oldu