- 3,052
- 2,009
- 113
Gitti favori geldi şu yarışta ya
Bn cok basdim bro 120ser misliydi 3 hic hesapda yokdu saglam geldi ama bi sonraki kosu 8 arkasi 4 buldum 82 odedi 11 misliydi zarar cikdiBen de 1i tek atıp arkasına 2-6 tek atıp 20 misli attıydım 3'e tükürem
Bnde cok at yazmisdim cok geriden geldi vedat kamiliGitti favori geldi şu yarışta ya
Sorma 1 arkası 6 geleydi nolurdu yaniBnde cok at yazmisdim cok geriden geldi vedat kamili
BakayımChesterda 1 banko buldum 2 ayafi 2 3 atla gecebilirsem orayada oyniycam 5. Ayakda banko var
7 9 arkasi sirali 2li aldim ilk 3 at ilk 3de bitirdi yok boyle bisey 2 ayakda hepsiydi 1. Atlar geldiGreyville'de handikap puanları ne kadar çok kim gelecek belli olmaz 2 tane süprize atayım bari .d
Chester 3.ayak 4-5 4.ayak 1-4 ekürü tek 5 ayak 5 tek diğer tarafları şişir bol şansBakayım
1 arkası 2-3-6 aldım favori 2 geldi ya7 9 arkasi sirali 2li aldim ilk 3 at ilk 3de bitirdi yok boyle bisey 2 ayakda hepsiydi 1. Atlar geldi
O ibne atlara kirbac vurulor diye jokeyligi birakdi protesto etti guya simdi geri geldi dun at startdan cikar cikmaz yapistirdi ata kirbaci nasil adam anlamadimSelim kaya neden kendi atına binmiyor acaba? başka selim kaya'da mı var yoksa
Çıkmaz bence yurt dışında vermiyorlar geçen at ata vura vura önünü kese kese geçti protesto çıktı ama sonuç değişmedi4 hep 5in onunu kesti faul cikmiycakmi simdi burda
5 4 sirali aldim normali daha iyi veriyormus ben oynarken oyle deildiNormalde bariyere yapıştırmış atın geçişine izin vermiyor çıkması gerek.
6liyida yatirdi hem sirali yatti hem 6li uyuz oldum yawNormalde bariyere yapıştırmış atın geçişine izin vermiyor çıkması gerek.
Adam orta kulvardan bariyere kadar geldi 5 kacdikca 4 onune geldi jokeyi tam sopalikÇıkmaz bence yurt dışında vermiyorlar geçen at ata vura vura önünü kese kese geçti protesto çıktı ama sonuç değişmedi