Chester ilk yarışa bak ana baba günü gibi Var mı tek Sıralı 2li oyniyimCikmadi protesto patladik hmmina
Chester ilk yarışa bak ana baba günü gibi Var mı tek Sıralı 2li oyniyimCikmadi protesto patladik hmmina
Valla ben 4 13 arkasi sirali aldimChester ilk yarışa bak ana baba günü gibi Var mı tek Sıralı 2li oyniyim
Istanbuldada 7yi tutuyorum sirf onun uzerine 6li kurdun 5 tane 7 arkasi 5 at aldimChester ilk yarışa bak ana baba günü gibi Var mı tek Sıralı 2li oyniyim
10 numara ne biçim geldi yaIstanbuldada 7yi tutuyorum sirf onun uzerine 6li kurdun 5 tane 7 arkasi 5 at aldim
Gelir bro ben 7 ile sirali aldim ya gelir10 numara ne biçim geldi ya
Burda 5 gelirse bisiler olur.son ayakta yatmasin yaticaksa burdan yatsin.Patlattık bro 4.ayağı güzel oldu bu 3.ayakta da %56 yıkıldı kafayı da patlatsak güzel olcaktı @Hayat1kumar
Sonda 4 çıkmış kötü oldu o yarı yarıya düşer ne verirseBurda 5 gelirse bisiler olur.son ayakta yatmasin yaticaksa burdan yatsin.
Icerdeki 5di yanlis soledi 100 kusur veriyordu beBu spikerin ben amuaaa 6 geldi dedi çıktım kapattım 5,3,10 arkası 3-4-5-10-13 aldıydım kapattım 3 misli attıydım böyle youtube açıktı bakayım dedim ne olmuş 5 gelmiş
Vallahi sorma ya5 iyi kosdu 8 cacik oldu gibiydi sonradan geldi ama yetismedi son kuponda patladi hay bole isin ben be
Aynen 3 misli 336 tl verdiIcerdeki 5di yanlis soledi 100 kusur veriyordu be
6. koşuya ne diyorsun?Vallahi sorma ya
KÖÇEK çıkıp kazanır Hür uçan pek ayak uyduramaz onun temposuna6. koşuya ne diyorsun?
2 tane önde koşmayı seven at var.
Köçek ve Hür uçan Selimkaya kendi atlarına biniyor bu sefer aradan sıyrılır mı ?
Yoksa sıralıda kim gelir ilk
Rakip bence BahadırKÖÇEK çıkıp kazanır Hür uçan pek ayak uyduramaz onun temposuna
7 gelse bile bu 6li en az 3k okur gelmesin 7 uzulurumVallahi sorma ya
6 patlatti burayi 6li para yapdiRakip bence Bahadır