- 87,866
- 47,752
- 113
Zorla oynatmadin ya bro keyfimize oynadık gelirse gelir sansÖyle de dost giderse benden yinede üzülürüm bakalım
Zorla oynatmadin ya bro keyfimize oynadık gelirse gelir sansÖyle de dost giderse benden yinede üzülürüm bakalım
Bu işi bilmiyosun bro senüst demistim ama inş alt gelir @Hayat1kumar
bilsem param olurdu cebimde suan 1 tl yokBu işi bilmiyosun bro sen
Bnde bilmiyosun yazdım zaten bro 😁bilsem param olurdu cebimde suan 1 tl yok
Oo umutcum sana roll yap dedik yoksun ortalikda laBol sans
Bro 1.40di zaten min seninkide 1.50ydi o yüzden kimseye bişey demedimdayı oran yazmamışsın millet uçmuş bizim oran çük gibi kalmiş
2den aşaği oynamayız biliyorsunuz asdad
ben bu maçın gol varını verecektımEn yüksek oranda bende umarım patlamaz eve güveniyorum dep 1 gol destek çıkar umarım
La bro az daha zorlaşan yarının maçını vercekmissin he.gerci maç bugün baslayip yarın bitiyor zaten 😁dayı oran yazmamışsın millet uçmuş bizim oran çük gibi kalmiş
2den aşaği oynamayız biliyorsunuz asdad
ilk yarıdan 2-1 dayı maçLa bro az daha zorlaşan yarının maçını vercekmissin he.gerci maç bugün baslayip yarın bitiyor zaten 😁
Aynen reis bülten kısıtlı brezilya vercekcektim flamengoyu oda geç olur dedim bunu yazdık başladı bakalımben bu maçın gol varını verecektım
ilk mesajı sen yazınca başka maç verdik
toplasan 10 tane futbol macı yok zaten program çöp
Beklediğimden daha erken çıktı gol devamm bölegol geldi attı exeter
Çok kaçırdı ev atabilirdi ikinci yarıya kaldıkİlk yarı 1 gol daha olsa iyiydi be
Puan durumuna bakdim depden ötürü bu maça hayatta üst oynamazdim.atma ve yeme %leri çok düşük depin ev gibi takım olsa gozuk kapali 3.5 üst oynardimÇok kaçırdı ev atabilirdi ikinci yarıya kaldık
Yaw ben senin nikini niye hep 4 taraklı gibi okuyorum..yapraklı yonca dDÇok kaçırdı ev atabilirdi ikinci yarıya kaldık
Aynen burda evin atma yeme ihtimali yüksek olduğunu gördüm dep biraz garantici oynuyor yoksa net üsttü dediğin gibiPuan durumuna bakdim depden ötürü bu maça hayatta üst oynamazdim.atma ve yeme %leri çok düşük depin ev gibi takım olsa gozuk kapali 3.5 üst oynardim