- 2,825
- 4,637
- 113
Tarak iyi la reis yinede başka bişey okumammışsın olsun 😁Yaw ben senin bikini neye hep 4 taraklı gibi okuyorum..yapraklı yonca dD
Tarak iyi la reis yinede başka bişey okumammışsın olsun 😁Yaw ben senin bikini neye hep 4 taraklı gibi okuyorum..yapraklı yonca dD
Seni istemiyerek engelliyecem...her seferinde niki gordukce günaha giriyorum...dDAynen burda evin atma yeme ihtimali yüksek olduğunu gördüm dep biraz garantici oynuyor yoksa net üsttü dediğin gibi
Mecburen tarak yazdık...Tarak iyi la reis yinede başka bişey okumammışsın olsun 😁
4. Bizdede yok reis merak etme aynı kaderi paylaşıyozSeni istemiyerek engelliyecem...herbseferinde niki gordukce günaha giriyorum...dD
Bizde bitane yaprak,,sende niye 4 tane Yaprak dD
4 hatunumuz olsun ins...ne diyem yaprak kardeş )4. Bizdede yok reis merak etme aynı kaderi paylaşıyoz
Depte 2 forvet aldı oyuna çıkan 1 forvet 1 orta sahaşu istatistiğe ev sahibinin atması lazım
Kaldı 1 golAynen burda evin atma yeme ihtimali yüksek olduğunu gördüm dep biraz garantici oynuyor yoksa net üsttü dediğin gibi
Aynen dost ev de atsaydı bitseydi bu maç son maça geçeydikKaldı 1 gol
Yattık canimiz saolsunAynen dost ev de atsaydı bitseydi bu maç son maça geçeydik
Aynen sağlık olsunYattık canimiz saolsun
Ben bıraktım dayı kumarıOo umutcum sana roll yap dedik yoksun ortalikda la
Ağabey komple mı battikYattık canimiz saolsun
gecmis olsn olmadi be tek goldenmi yatti kuponYattık canimiz saolsun