helalllllSponsor arkadaş @Kadersiz68 kardeşe çok tşk.basarirsam 2 kişiye 250lik roll kasası veririm
Bol şanslar dayıSponsor arkadaş @Kadersiz68 kardeşe çok tşk.basarirsam 2 kişiye 250lik roll kasası veririm
Şansın açık olsun gardasim...Sponsor arkadaş @Kadersiz68 kardeşe çok tşk.basarirsam 2 kişiye 250lik roll kasası veririm
Bol şanslar reisSponsor arkadaş @Kadersiz68 kardeşe çok tşk.basarirsam 2 kişiye 250lik roll kasası veririm
Bu mac alt olsun ben gram basketten anlamiyorum demektir butragenioBir sen kaldin la puahhaha
Çok rahat alt olacak maç dostumBu mac alt olsun ben gram basketten anlamiyorum demektir butragenio
Bol sansSponsor arkadaş @Kadersiz68 kardeşe çok tşk.basarirsam 2 kişiye 250lik roll kasası veririm
Niye la durdu mu hic atmayan 2 takim 50 de atabilirler perde o ayri ama farkta acik olabilir bence partizan bir atak yapip farki indirmezseBu mac alt olsun ben gram basketten anlamiyorum demektir butragenio
Bir çin atasözü var bilirmisinBu mac alt olsun ben gram basketten anlamiyorum demektir butragenio