- 56,941
- 31,257
- 113
Sonuc 0 kisiye ulastin la o nasil mantik ulas 2 3 kisiye yeter iste kimse biseyde demezdi bencePuahhaha vay ak 😂😂😂 yok la herkese ulaşalım diye attık son adımı
Sonuc 0 kisiye ulastin la o nasil mantik ulas 2 3 kisiye yeter iste kimse biseyde demezdi bencePuahhaha vay ak 😂😂😂 yok la herkese ulaşalım diye attık son adımı
Yav emmi vallahi partizan ve alt yan yana gelmezNormalde oynamam alt ama maç kopuk diye oynadım çok attı ibneler
He ya vurucam şamarı şimdi sanki kazandı o hoyocon zoton 300 liraydı yazmış bide kafayı uicemFakir avutmasi
Bu geleydi ben 2de birakirdim kesin para yok 2 kişiye 250natar sigara alır kalanla NBA sallardim dün yine Tekden yattım sochan yatirdi 4lu kombiniSonuc 0 kisiye ulastin la o nasil mantik ulas 2 3 kisiye yeter iste kimse biseyde demezdi bence
Konunun başı vardı la metine gidecek ödül vardı herkesten önce neyse ne sikktr et olmadıSonuc 0 kisiye ulastin la o nasil mantik ulas 2 3 kisiye yeter iste kimse biseyde demezdi bence
Saglik olsun de takibi birak belki mucize olurÜst oynasam su olanlar olmazdı 3 dk boş gecerdi oc fener rolantiye alır dedim attıkça attı hala 3luk atıyor itler
Dun ben uyumusum mişil misil allahtan yoksa tekaliyi 3 saat takip edip oyle uyurduk puahhabBu geleydi ben 2de birakirdim kesin para yok 2 kişiye 250natar sigara alır kalanla NBA sallardim dün yine Tekden yattım sochan yatirdi 4lu kombini
Az sonra şaplağı sitelere ben vurcam kadersiz dost bana da roll actirack beklerim siziHe ya vurucam şamarı şimdi sanki kazandı o hoyocon zoton 300 liraydı yazmış bide kafayı uicem
Gaza geldi iyiki 13-14 adım yap dedik heyecandan gitti handikap bahsi aldı allah belamızı verdiDun ben uyumusum mişil misil allahtan yoksa tekaliyi 3 saat takip edip oyle uyurduk puahhab
@Kadersiz68 dostumuz mu kaderin güzel olsun dostAz sonra şaplağı sitelere ben vurcam kadersiz dost bana da roll actirack beklerim sizi
La üst alsak barem şuan 150ye dusmusdu fenerin ocligiNasıl atıyorlar. Üst versen 100 sayıdalardı
Kimse kazanamadi ak haram paraymis puhahhhahah@Kadersiz68 dostumuz mu kaderin güzel olsun dost
allah belamı versin fenerbahçeye ne oynarsam oynayayım yatıyorum 2018den beri belki 50 kuponu yatırmıştır . basket voleybol futbol farketmiyor alt diyorum üst oluyor üst diyorum maç yarıda kalıyor .iy 2 diyorum iy 1 2 farkla oluyor ikinci yarı 3 gol atıyorum allah belasını versin böyle takımın 2019 da 8 bin tl tek golden gitti bu takım yüzündenFener çok güzel sovuyorum şuan kahpe takım bu fenerle Boston ne zaman ne oynasam yatiyorum aw futboldada böyle hep yatırıyor beni oc takım şuna bak 1 dkda 6 attı maç bitmiş rolantiye alsana iş herif
Teşekkürler dost.@Kadersiz68 dostumuz mu kaderin güzel olsun dost
1 dk boş lazım bu dk lardaLa üst alsak barem şuan 150ye dusmusdu fenerin ocligi