- 10,131
- 4,614
- 113
He ak üç adım bir saat sürmediydi la 😂😂Dun ben uyumusum mişil misil allahtan yoksa tekaliyi 3 saat takip edip oyle uyurduk puahhab
He ak üç adım bir saat sürmediydi la 😂😂Dun ben uyumusum mişil misil allahtan yoksa tekaliyi 3 saat takip edip oyle uyurduk puahhab
Sen espri de mi yaparsın sen hanimiş hanimişKimse kazanamadi ak haram paraymis puhahhhahah
Kaderin bi cilvesiyimEvet beyler emminin rollu bitince benim rol baslayacak beklerim.sponsor kadersiz
@JoeQuanqa
@butragueno
@tekalali6767
@Hayat1kumar
@Kadersiz68
@Pikaçuu
@efkalade1
Hadi bol şans dostEvet beyler emminin rollu bitince benim rol baslayacak beklerim.sponsor kadersiz
@JoeQuanqa
@butragueno
@tekalali6767
@Hayat1kumar
@Kadersiz68
@Pikaçuu
@efkalade1
Bol şanslar reisEvet beyler emminin rollu bitince benim rol baslayacak beklerim.sponsor kadersiz
@JoeQuanqa
@butragueno
@tekalali6767
@Hayat1kumar
@Kadersiz68
@Pikaçuu
@efkalade1
Bize yokmiTeşekkürler dost.
Yav dur hele performansini benim role saklaSen espri de mi yaparsın sen hanimiş hanimiş
Yav sktir joe puahhahahSen espri de mi yaparsın sen hanimiş hanimiş
Uvatımmm benim puatımm buatımYav sktir joe puahhahah
Inanmis laEvet beyler emminin rollu bitince benim rol baslayacak beklerim.sponsor kadersiz
@JoeQuanqa
@butragueno
@tekalali6767
@Hayat1kumar
@Kadersiz68
@Pikaçuu
@efkalade1
Tamam hap atıldı merak etme 😀Yav dur hele performansini benim role sakla
Adam 3 kişi dedi 4 kişiye attı kıyak yaptı daha ne yapsınInanmis la
Barem 170 oldu orooossss çocuklarını gordunmu kudurmuş gibi 10 snde hücum edip her attıkları girdi NBA'de 2.30da 17 çıkmıyor laBu arada bu kupn tutar
Bu suvatımda elektrik arızası verdiAdam 3 kişi dedi 4 kişiye attı kıyak yaptı daha ne yapsın
beni eklememissin dostInanmis la
Suvatım bunun niyet fena kac kacTamam hap atıldı merak etme 😀
5.45 20 olmamali bence hala ihtimal varBarem 170 oldu orooossss çocuklarını gordunmu kudurmuş gibi 10 snde hücum edip her attıkları girdi NBA'de 2.30da 17 çıkmıyor la