- 8,877
- 4,934
- 113
hayırlı olsun serdarım @Hayat1kumar
11 son anda gecdi 1le 6li ypgecmese en az 20k okurdu bu 6li hele 1 gelse ne verirsi bilemedim ama 12 gelse 2 3 k alirdim buda iyidirHayırlı olsun abi 13 k da güzel para keşke fazla olsaymış ama ihtiyacını giderir inşallah
Bro burda gece cekim yok gunduz cekicem.bana pek para kalmiyor ama sen ve bikac arkadasa roll actiricam yarin seviliyorsun13k Tebrikler abi bizim atın yemi bitmiş kisneyip duruyor
Yapma ya cok acayip bişey abi bu altılı ya :d olsun 13 k dediğin gibi iyi para11 son anda gecdi 1le 6li ypgecmese en az 20k okurdu bu 6li hele 1 gelse ne verirsi bilemedim ama 12 gelse 2 3 k alirdim buda iyidir
Eyvallah abi kesene bereket kazancın daim olsunBro burda gece cekim yok gunduz cekicem.bana pek para kalmiyor ama sen ve bikac arkadasa roll actiricam yarin seviliyorsun
26Yapma ya cok acayip bişey abi bu altılı ya :d olsun 13 k dediğin gibi iyi para
Zorla at müptelası yapacan biziBu arada ben 2 misli buldum beyler kafada favori geldi 10 yaristan cikdi 2 misli oldu 26k aldim.ama odemelerime ya yeter ya yetmwz.yinede bikac arkadasa roll actiricam yarin Ekli dosyayı görüntüle 550917
Kamu spotudur.at yarisi oynamayin oynattirmayin
Anlamıyorum ki ben abi arkadaşlar 13 diyince bende 13 sanmıştım tekrar tebrik ederim gözün aydın insallah ihtiyaçlarını giderir 26 bin
13 verdi dogru ama benimmi 2 misliydiAnlamıyorum ki ben abi arkadaşlar 13 diyince bende 13 sanmıştım tekrar tebrik ederim gözün aydın insallah ihtiyaçlarını giderir 26 bin
Daha da artabilir broo 😂😂Bu arada 26da deil 28 kazandim 2k eklenicek yarin extra burda bonus var ondan burda oynadim
Tebrikler iyi altılı yakaliyon bu günlerde nazar değmesin işi biliyon vala biz atlardan anlamıyoruz dost bol bol kazançlarBu arada ben 2 misli buldum beyler kafada favori geldi 10 yaristan cikdi 2 misli oldu 26k aldim.ama odemelerime ya yeter ya yetmwz.yinede bikac arkadasa roll actiricam yarin Ekli dosyayı görüntüle 550917
Snein 9 gelse aricakdim 1 k emin ol.gelmedi yaein 200luk roll actiririm sartlari konusuruz yarin,umarim para bitmez 😁Daha da artabilir broo 😂😂
Bugun 3 kez kacirdim sonunda yakaladim.saoalsinTebrikler iyi altılı yakaliyon bu günlerde nazar değmesin işi biliyon vala biz atlardan anlamıyoruz dost bol bol kazançlar
Gördüm zaten ne demişler çekirge bir siçrar iki sicrar üçüncüde ele verir kendini seninde o mesele oldu tebrikler kazancının devamını dilerimBugun 3 kez kacirdim sonunda yakaladim.saoalsin