- 87,866
- 47,751
- 113
Eyw kardes saolasin.bende para durmaz geldigi gibi giser hemen odemelerimi yapicam, boyle yapmaya basladigimdan beri kumarda kar etmeye basladimTebrikler dostum güle güle kullan
Eyw kardes saolasin.bende para durmaz geldigi gibi giser hemen odemelerimi yapicam, boyle yapmaya basladigimdan beri kumarda kar etmeye basladimTebrikler dostum güle güle kullan
Geri verme ihtimali ortadan kalkıyor mümkün mertebe uzun zamandır aynı şekilde yapıyorum 1 de çeksem 10 da çeksem belli miktarını kullanıyorum ihtiyaca ihtiyacım olmasa bile sonradan ihtiyacım olacak şeylere yada giderlere kazandığımı hissediyorum kumarbaz adamın hesabında para durmaz kimse kabul etmesede herkez bağımlı sakiz bile stok yapsam karda hissediyorum ben kendimi tebriklerEyw kardes saolasin.bende para durmaz geldigi gibi giser hemen odemelerimi yapicam, boyle yapmaya basladigimdan beri kumarda kar etmeye basladim
En doğrusu valla kafan rahat olsun ödemeleri aksatma yoksa insan bir kazanmaya baslayinca sürekli kazanırım psikolojisine giriyor tüm beter oluyor.Eyw kardes saolasin.bende para durmaz geldigi gibi giser hemen odemelerimi yapicam, boyle yapmaya basladigimdan beri kumarda kar etmeye basladim
Valla bro yalan olmasin 4 yada 5 yildir boyle yapiyorum ve full kardayim 4 5 yildir simdi bu 26nin en az 20ksi idemeye gidicek tam hesaplamadim ama gerekirse biraz eksik yaparim odemelerimi.bana 2 3k kalsa yeter onunla dvm patlarsakda 25k kar kalmis oluyor oda 1 maastan fazla daha ne olsun.kumarda kazandinmi cekilmesini bilcen daha fazla daha fazla dersen bakarsin elin bombos.Geri verme ihtimali ortadan kalkıyor mümkün mertebe uzun zamandır aynı şekilde yapıyorum 1 de çeksem 10 da çeksem belli miktarını kullanıyorum ihtiyaca ihtiyacım olmasa bile sonradan ihtiyacım olacak şeylere yada giderlere kazandığımı hissediyorum kumarbaz adamın hesabında para durmaz kimse kabul etmesede herkez bağımlı sakiz bile stok yapsam karda hissediyorum ben kendimi tebrikler
Ne verdi 6lıEyw kardes saolasin.bende para durmaz geldigi gibi giser hemen odemelerimi yapicam, boyle yapmaya basladigimdan beri kumarda kar etmeye basladim
13x2Ne verdi 6lı
Türkçe karşılığı ne ben bu kişneyengillerde yeniyim 😂
28k denilebilirTürkçe karşılığı ne ben bu kişneyengillerde yeniyim 😂
Sendeyiz28k denilebilir
EywTebrikler dost
Tebrikler abi sonunda gözün aydinBugun tam 3 tane 6lim 5te kaldi 30 40k para kacirdik bunun kacma ihtimali cok dusuk son ayakdaki favori gelmezse para verir.olurda tutarsa yarin bi sodta citir bi 6li yaptiririm.bakiye benden kupon ortak
Bu arada kupon ilk ayakdan 2 misli oldu ve az once oynanma yuzdesi cok dusuk bi at geldi son ayak yikilirsa inceden para veririEkli dosyayı görüntüle 550859Ekli dosyayı görüntüle 550860
Bro ibanina sans parasi attim telegram yazdim gormedinTebrikler abi sonunda gözün aydin
Sağol abim benim sana da bol sansBro ibanina sans parasi attim telegram yazdim gormedin
Valla bu 6lidan 2 saat once sonuclanan 6li 165 lira verdi bu cok iyi ona gore 3 4 tane favori gelince anca bu kdrTebrikler 6lı bilmek büyük başarı 26bin çok az degilmi 6lı için favorilermi geldi