- 189
- 107
- 43
Hiç biri tutmazBrighton - Manu + 9.5 Over Corner
Torino - Atalanta + 9.5 Over Corner
B.Leverkusen - Leipzig +9.5 Over Corner
Buyrun hocam. Küfür,vebal, sorumluluk kabul etmem
Hiç biri tutmazBrighton - Manu + 9.5 Over Corner
Torino - Atalanta + 9.5 Over Corner
B.Leverkusen - Leipzig +9.5 Over Corner
Buyrun hocam. Küfür,vebal, sorumluluk kabul etmem
Hayır rulette 13 ben bin olacak varya ahbulan direk 4 spinde 90 bin bBlackjack ya da Rulet'le galiba.
Blackjack te mi13 kyi 70 bin sadece 4 elde yaparim
Rulette yaparım 13 olsaBlackjack te mi
Hayır rulette 13 ben bin olacak varya ahbulan direk 4 spinde 90 bin b
mükemmel taktik hocam. bankadan 3k kredi çektim ocağı açtım çakmakla oynayarak 1.05 oran arıyorumRiski en aza indirmek gerek. Bizim bi tanıdık yapıyor
1.05 orana kasanın belirli bi yüzdesini atacaksın. Mesela 2500 TL
125 tl kar edersin her maçta. Günde 10 tane denk getirsen.1250 TL.
Mesela dk 90da ölü maça alt alabilirsin.
Veya bayerne toplam 1.5 üst alabilirsin 05 ya da .
böyle kazanç garanti olur. Ama tek adımda patlarsan geri toparlanması çok zor maçları iyi seçmen lazım. Yapan çok fazla insan var denemek gerek.
sadece bi tavsiye.
bende böyle işe kalkınca genelde elimdekinide kaybederim ama kumardan başkada insanın eline toplu para geçmez alın teriyle 70k açığı kapamak çok zor seneler alır. arkadaş umarım başarırBence hiç bulaşma olan borca kabullen sonu açık konuşalım intihardır çok zor zamanlarım oldu şu an borcum yok çok tehlikeli Borcun olmaz ama bir günde dibe vurabilirsin çok dikkatli olmak gerekiyor 13 k 70k olmaz 13 kayıp olur
Dimi ondan sonra ac gozluluk yapip kasayi artiricam diye sifirlardin her zamanki gibi -13 k da iceri girerdinHayır rulette 13 ben bin olacak varya ahbulan direk 4 spinde 90 bin b
o büyük riskler alındıgı icin bu borclar dag gibi büyüyor zatenHerkes oynama diyor ama bazen büyük risk alıp bütün borçtan sıyrılmak gerek bence...6 katı kazanamiyosaniz hiç girmeyin bu işlere ..kardeşim rulet blackjack fln hikaye sakın diyim...taktik su olsun bence 1 üste basarak ilerle 1.50 bile gelse kasayı uçurur..tavsiyem majör liglere oynama.. Finlandiya 2.3. amatör Lig Estonyau21 maclari.. Almanya U19 maçları tavsiyem ..oynayacaksan yardımcı olurum..1000 lirayla 20000 1000 liraya 30000 kazanmisligim var ..sadece sabırlı olup doğru maçı bekleyeceksin..maç istersen yazabilirsin
Bence risk aldığı için değil hırs yaptığı için kaybediyor ..mantıklı oynasa her türlü kazanır ..borcu rahat kapatır ama sonrasında yine hırs yaparsa yatirdigini da kaybedero büyük riskler alındıgı icin bu borclar dag gibi büyüyor zaten
Bu saatten sonra hırs yapacak durumum yok tek bildiğim 1 hafta 10 gün 15 gün içinde 70 bini yakalamakBence risk aldığı için değil hırs yaptığı için kaybediyor ..mantıklı oynasa her türlü kazanır ..borcu rahat kapatır ama sonrasında yine hırs yaparsa yatirdigini da kaybeder
tmm kendi konun diye günlük güncel tutma..Bu saatten sonra hırs yapacak durumum yok tek bildiğim 1 hafta 10 gün 15 gün içinde 70 bini yakalamak