- 88,261
- 47,979
- 113
Nasil bi macmis la bu 18 dkda 4 gol cikmid.ms 3.75 ustvardi ama alt ust olsa alt alirdim 😁 gecmis olsun.neyse kayip bonusumda var galiba yukseltebilirsem devam ederiz
şans yanında olsun dostNasil bi macmis la bu 18 dkda 4 gol cikmid.ms 3.75 ustvardi ama alt ust olsa alt alirdim 😁 gecmis olsun.neyse kayip bonusumda var galiba yukseltebilirsem devam ederiz
Eyw broşans yanında olsun dost
Ben bir roll açimde eve gidince sen otur izle 😁Nasil bi macmis la bu 18 dkda 4 gol cikmid.ms 3.75 ustvardi ama alt ust olsa alt alirdim 😁 gecmis olsun.neyse kayip bonusumda var galiba yukseltebilirsem devam ederiz
Futbol oynayacaksan üst oynayacan yada oynamayacan benim düşüncem buBen bir roll açimde eve gidince sen otur izle 😁
Tmm bro bekliyomBen bir roll açimde eve gidince sen otur izle 😁
11 de basliyalimTmm bro bekliyom
Valla hanimin tel bozuldu tlfncuya gidip gelcem umarim yetisirim bro11 de basliyalim
Sen ne yaptın yigidoGeçmiş olsun dayı
Ne yapalım dost çırpınıp duruyoruzSen ne yaptın yigido
Çırpınma dost boşver gitsinNe yapalım dost çırpınıp duruyoruz
Sen naptın dost çırpınmadan direk boğuldunmuÇırpınma dost boşver gitsin
Yok kanka bogulmadikda nefes te almiyoz ama 🤣🤣Sen naptın dost çırpınmadan direk boğuldunmu
@erhanbey22 suni teneffüs iyi yapar dostYok kanka bogulmadikda nefes te almiyoz ama 🤣🤣
Bende daha çıkmadım sen git gel haydi basliyalimValla hanimin tel bozuldu tlfncuya gidip gelcem umarim yetisirim bro
hastalandım aw kafayı kaldıramıyom 3 yıldır olmamıstıktoplu cıktı bu nefesle zor yaparız@erhanbey22 suni teneffüs iyi yapar dost
Sende Başaramadın mı 25 ileGeçmiş olsun dayı
Geçmiş olsun dost. Sana yapalım dosthastalandım aw kafayı kaldıramıyom 3 yıldır olmamıstıktoplu cıktı bu nefesle zor yaparız
25bize ne yapar dostSende Başaramadın mı 25 ile