Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Hayatindibi / Kasa 325 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,038
21,049
113
Geçmiş olsun kardeşim benimde kupon iade bekliyorum dün tam kaos yaşadık sende gece bana yakın durumla karsilasmissin başladığımız işi bitiremedik😁
Sorma en acıtan yani bu o kadar maçın içinden bir maç seçiyoruz adamlar 24 saat esir alıyor madem iade edeceksiniz edin işte bekletmenin ne anlamı var

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,091
5,766
113
Aynen bak dediğim gibi betcio da güzel site ödemeleri de hızlı buraya da sponsor zaten dene derim
twitterda ölümüne spam yapmasalar daha çok kişi oynar orada celtabetle beraber en çok spam yapan site soğuyor insan bir süre sonra

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,261
47,979
113
Geçmiş olsun kardeşim benimde kupon iade bekliyorum dün tam kaos yaşadık sende gece bana yakın durumla karsilasmissin başladığımız işi bitiremedik😁
Eyw bro benim son bi joker hakkim var onuda kullandim
Yatirima ek %30 cevrimsiz aldim onuda kaybettim
Yetmedi yatirima ek freespin eklendi onuda kaybettim
Yetmedi son bi sans dana kayip bonusu eklendi onunla kupon yaptim 5 oran geldi.25 kayip 125 oldu onuda baskete salladim oda gelirse 2 baskete daha atar cekim denerim.gerci sartlari ne max kac kati cekiliyor bakmak gerek ona gore cekip site deisirim yukselebilirsek

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,261
47,979
113
Gele i bi baskete alt dedim 4 dkda 21 cikarsa yatiyordum 25 cikmis daha 40 sn var 😁

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...