- 818
- 821
- 93
Geçmiş olsun kardeşim benimde kupon iade bekliyorum dün tam kaos yaşadık sende gece bana yakın durumla karsilasmissin başladığımız işi bitiremedik😁
Sorma en acıtan yani bu o kadar maçın içinden bir maç seçiyoruz adamlar 24 saat esir alıyor madem iade edeceksiniz edin işte bekletmenin ne anlamı varGeçmiş olsun kardeşim benimde kupon iade bekliyorum dün tam kaos yaşadık sende gece bana yakın durumla karsilasmissin başladığımız işi bitiremedik😁
Aynen öyle zaten bide limit atmış ne spor ne basketbol o kuponuda zorla yapabildikSorma en acıtan yani bu o kadar maçın içinden bir maç seçiyoruz adamlar 24 saat esir alıyor madem iade edeceksiniz edin işte bekletmenin ne anlamı var
iadeyi alır almaz paranı cek dost Hulia yi iyi kuruttuk ama şili başlayamadıAynen öyle zaten bide limit atmış ne spor ne basketbol o kuponuda zorla yapabildik
Aynen öyle yapicam dostm bir süre uğramam limit işini halledene kadariadeyi alır almaz paranı cek dost Hulia yi iyi kuruttuk ama şili başlayamadı
Aynen bak dediğim gibi betcio da güzel site ödemeleri de hızlı buraya da sponsor zaten dene derimAynen öyle yapicam dostm bir süre uğramam limit işini halledene kadar
twitterda ölümüne spam yapmasalar daha çok kişi oynar orada celtabetle beraber en çok spam yapan site soğuyor insan bir süre sonraAynen bak dediğim gibi betcio da güzel site ödemeleri de hızlı buraya da sponsor zaten dene derim
Valla ben o kadar ilgilenmıyorum giriyorum yatırıyorum cekıyorum yada kaybediyorumtwitterda ölümüne spam yapmasalar daha çok kişi oynar orada celtabetle beraber en çok spam yapan site soğuyor insan bir süre sonra
Üyeyim orayada denicem dostmAynen bak dediğim gibi betcio da güzel site ödemeleri de hızlı buraya da sponsor zaten dene derim
Eyw bro benim son bi joker hakkim var onuda kullandimGeçmiş olsun kardeşim benimde kupon iade bekliyorum dün tam kaos yaşadık sende gece bana yakın durumla karsilasmissin başladığımız işi bitiremedik😁
Kardesim senin saat hala 11 olmadiysa bozulmus o be 😁11 de basliyalim
Tebrikler25 kayipla bunu aldim bu geldi Ekli dosyayı görüntüle 262690
Tebrikler umarım kayıplarını telafi için başlangıç olur25 kayipla bunu aldim bu geldi Ekli dosyayı görüntüle 262690
Olmadi beTebrikler umarım kayıplarını telafi için başlangıç olur
Alt pişmanlıktırGele i bi baskete alt dedim 4 dkda 21 cikarsa yatiyordum 25 cikmis daha 40 sn var 😁
Baskete sen ve ben kadar alt oynayan yok 😁Alt pişmanlıktır