- 71,312
- 43,851
- 113
Konya haydi yorma
Noldu karı kız eskort gece klubü çabuk bittiAbi kazansın da biz de kazanalım bitiğiz da
Ebemizin a****ı tersten gördük çabuk bitmedi piabellaya olan öfkem bitirdi beni 5-10 -15 derken ak sitesine 20 k gitti 12 falan da ayrıca kaybettim, birde şehir değiştirdim psikolojim bozuk her şeyi geride bıraktım, cepler 0a düştü de max 1 ay sürer bu sonra düzeltirimNoldu karı kız eskort gece klubü çabuk bitti
Düştün mü zor kalkarsın o sitede kumar oynanmazEbemizin a****ı tersten gördük çabuk bitmedi piabellaya olan öfkem bitirdi beni 5-10 -15 derken ak sitesine 20 k gitti 12 falan da ayrıca kaybettim, birde şehir değiştirdim psikolojim bozuk her şeyi geride bıraktım, cepler 0a düştü de max 1 ay sürer bu sonra düzeltirim
Sorma abi ya yaptık bi hata öğrenmiş olduk daha da yokDüştün mü zor kalkarsın o sitede kumar oynanmaz
Adam rekora gidiyo 7yi 300 yapcak ne şansı dostArtık şu sansizligi kıralım da artık
bol şansTeşekkürler sabo12
Üstad o adam 1 aydır ne çekiyor az çok biliyorumAdam rekora gidiyo 7yi 300 yapcak ne şansı dost
Sezer'le konuştuk anlaşdık çözdükOoo ne ara bu samimiyet oluştu dayı
Delikler açıldı dayı galiba 10 binden asagı yazdıysa burası yönetime bildiririmBeyler burdan aldım ben kupon çokda seçimde değil şuan 😁 bıkaç arkadaşa dm atıcam fen adresi için.