- 87,873
- 47,755
- 113
Yazdi bisiler valla ama bittiydim sonlarda oldu bu isDelikler açıldı dayı galiba 10 binden asagı yazdıysa burası yönetime bildiririm
Yazdi bisiler valla ama bittiydim sonlarda oldu bu isDelikler açıldı dayı galiba 10 binden asagı yazdıysa burası yönetime bildiririm
İzlerken ıslandım. Tebrikler abi çok sevindim senin adınaBeyler burdan aldım ben kupon çokda seçimde değil şuan 😁 bıkaç arkadaşa dm atıcam fen adresi için.
Burdan yururİzlerken ıslandım. Tebrikler abi çok sevindim senin adına
15 falanDelikler açıldı dayı galiba 10 binden asagı yazdıysa burası yönetime bildiririm
Umarım devamı da gelirBurdan yurur
UmarımUmarım devamı da gelir
Dayımı 150 Kurtarmaz sevinemedik15 falan
X10 verecekmi diye çok heyecanlanmış olsan gerek 👍 tebriklerBeyler burdan aldım ben kupon çokda seçimde değil şuan 😁 bıkaç arkadaşa dm atıcam fen adresi için.
Olsun ya umarım devamı gelir buradanDayımı 150 Kurtarmaz sevinemedik
İyi vurmussu.Beyler burdan aldım ben kupon çokda seçimde değil şuan 😁 bıkaç arkadaşa dm atıcam fen adresi için.
Tebrikler abiBeyler burdan aldım ben kupon çokda seçimde değil şuan 😁 bıkaç arkadaşa dm atıcam fen adresi için.
Şansın daim olsun üstadBeyler burdan aldım ben kupon çokda seçimde değil şuan 😁 bıkaç arkadaşa dm atıcam fen adresi için.
Gözünde canlandı koskoca mazi demiİyi vurmussu.