Düzeldi dost az önce çifter çifter gidio sen 5 er 5 er atmşsn 🤣foruma ne oldu öyle bir mesaj attım 10 tane gitmiş 😁 bu kuponun gelmesi lazım artık
Düzeldi dost az önce çifter çifter gidio sen 5 er 5 er atmşsn 🤣foruma ne oldu öyle bir mesaj attım 10 tane gitmiş 😁 bu kuponun gelmesi lazım artık
ozaman bu kuponun gelmesi lazım o kadar mürekkep gitti😁Düzeldi dost az önce çifter çifter gidio sen 5 er 5 er atmşsn 🤣
Sorma bende hepsine tek tek tskrler yazcktim usendim 😁foruma ne oldu öyle bir mesaj attım 10 tane gitmiş 😁 bu kuponun gelmesi lazım artık
Kupon güzel reis oluru var inş Bi aksilik olmazozaman bu kuponun gelmesi lazım o kadar mürekkep gitti😁
Ev diregi vurmus su direk olayi %kac ihtimal acaba bize denk geliyor hepozaman bu kuponun gelmesi lazım o kadar mürekkep gitti😁
Gelmeli bro beni buyuk bi dertden kurtaricak gelirseozaman bu kuponun gelmesi lazım o kadar mürekkep gitti😁
Umarim kardesim.yoksa buyuk bi sikinti beni bekliyorBol şans dayı. İlk 2 maçı çok güzel bulmuştun rahat gelmişler. Ama bu everton çok pis bir takım inş dandiklik yapmazlar
umarım gelirGelmeli bro beni buyuk bi dertden kurtaricak gelirse
E bu kupon gelmişboyle bi kupon yaptim ne kdr veriyor bilmiyorum.tamda kira vakti gelmisti tutarsa tahminime hore kira cikiyor 100/200 bisiler kaliyor.kazanirsam bi iki arkadasa sans kuponu parasi atarim yeterkikazanalimEkli dosyayı görüntüle 174309 ilk mac 2.0 suan elfborg vardan korkuyorum evertona guvenim tam.bol sans
Kardesim tutmamis kupon soyle seyler yazmayin hic sevmiyorum.kimsenin kuponunada bu sekilde yorum yapmamE bu kupon gelmiş
Everton o kadar banko ki sana anlatamam kardeşim şimdiden tebriklerEyw murat kardesim
İnş gelecek dayı Evertona güvenmesem de rakibin Burnley olması içimi rahatlatıyorUmarim kardesim.yoksa buyuk bi sikinti beni bekliyor
Bol sanslar abiboyle bi kupon yaptim ne kdr veriyor bilmiyorum.tamda kira vakti gelmisti tutarsa tahminime hore kira cikiyor 100/200 bisiler kaliyor.kazanirsam bi iki arkadasa sans kuponu parasi atarim yeterkikazanalimEkli dosyayı görüntüle 174309 ilk mac 2.0 suan elfborg vardan korkuyorum evertona guvenim tam.bol sans
Bende guveniyorum handi bile oynardim rusyadaki macla o maca ama param hic yok vallahi suan 3 dal sigaram var kurusum yok kupon gelmezse sikinti buyuk.Everton o kadar banko ki sana anlatamam kardeşim şimdiden tebrikler
Asil rakip o diye korkuyorum bro cok kapaniyorlar.kuoona koyma sebebim everton bu sene lige cok iyi basladi ve maci alirsa ilk siralara cikicak takim moralli ve dep gol atmakta zorlaniyor ondan koydum yoksa koymazdimİnş gelecek dayı Evertona güvenmesem de rakibin Burnley olması içimi rahatlatıyor