- 10,116
- 4,643
- 113
Aynen abi mac baya hareketli vaziyet al ortam karisik abiBu maca altda dusundum dedim ever 3 atar gerek yok 1 ver dedim dep atamaz diye alt dusunmustum iyki vazgecmisim.yediler iptal oldu yine ofsayt
Aynen abi mac baya hareketli vaziyet al ortam karisik abiBu maca altda dusundum dedim ever 3 atar gerek yok 1 ver dedim dep atamaz diye alt dusunmustum iyki vazgecmisim.yediler iptal oldu yine ofsayt
Aynen abiNet ofsayt
Sen cekme islem yontemlerine bak abi burasi bizdeO degilde kupon ne veriyor acaba.ve nasil cekicem onuda bilmiyorum
Buraya gerek yok artik dep coktuSen cekme islem yontemlerine bak abi burasi bizde
Olsun abi kengozler var valla ayak ustu gotururler 😂Buraya gerek yok artik dep coktu
Btc varda secenekte nasil cekiliyor bilmiyorunm.keske ac gozluk yapsaymisim bugun butun maclar geldi ama hic huyum degil ac gozluluk yapmakSen cekme islem yontemlerine bak abi burasi bizde
En iyisini yapmisin abi cunku sen oncelik kirayi dusundun ve sukur istedigin oldu zor gununde gusel oldu ins sorunsuz crkim isleminide yapar rahatlarsinBtc varda secenekte nasil cekiliyor bilmiyorunm.keske ac gozluk yapsaymisim bugun butun maclar geldi ama hic huyum degil ac gozluluk yapmak
30 dkda geliyormus cekim dur bakalim mac bitsin su dm isinide hallediyimEn iyisini yapmisin abi cunku sen oncelik kirayi dusundun ve sukur istedigin oldu zor gununde gusel oldu ins sorunsuz crkim isleminide yapar rahatlarsin
Ins abi sorunsuz gelir30 dkda geliyormus cekim dur bakalim mac bitsin su dm isinide hallediyim
Paribudan cek30 dkda geliyormus cekim dur bakalim mac bitsin su dm isinide hallediyim
Oyle yapcamParibudan cek
Tunelden cikmak uzereyiz brob8 dk falan var 270 dkdan 8 dk kaldiNeler olmuş maçta böyle dayı Tünelin ucu görünmüş ha gayret
Cüzdan kodunu aman yanlış girmeOyle yapcam
Valla abi suan bir imkansiza imza attin geriye dusup 3.1 one gecmekGolu yiyince umidi kesmistim valla ama nakavt ettik gibi bisey oldu.2.3 kisiye dm atcam banada biraz para kaliyor kartonla sigara alcm aw sonra geceye bi kupon yaparim