- 2,240
- 964
- 113
aynen. bu arada şu terk ve bull airdroplarının çekim kilitleri de açılsa da çeksek onlar baya güzel para edecek.Bence ehliyetden Multi yer burası farklı ip ile yarın cekelimde çektikten sonra nöbette deniyeyim
aynen. bu arada şu terk ve bull airdroplarının çekim kilitleri de açılsa da çeksek onlar baya güzel para edecek.Bence ehliyetden Multi yer burası farklı ip ile yarın cekelimde çektikten sonra nöbette deniyeyim
kral varsa böyle beleş coin veren falan söyleyinde harçlık çıksın beaynen. bu arada şu terk ve bull airdroplarının çekim kilitleri de açılsa da çeksek onlar baya güzel para edecek.
Çok teşekkür ederimKyc onayı yapıyorsun. Kyc 10 dakika içinde onaylandı. Onaylandıktan sonra 15-20 dakika içinde 5$ ethereum promosu yatıyor. Eth(erc20) adresi tanımlıyorsun 24 saat sonra tanımladığın adrese çekim yapabiliyorsun.
Evet şuana kadar almıştır onay büyük ihtimalleKyc onayını bekle diyor değil mi burda @ferhatbat
Almamış hayattaki şansımEvet şuana kadar almıştır onay büyük ihtimalle
Ben 30 dakikadır 5 de bekliyorum yıldırma işiHala 107 kişide kaldı sıra
Sende ilerliyor bende 5 de kitlendi kaldı bu nasıl işHala 107 kişide kaldı sıra
Ben sakladığım spinleride cekim talebi verdim.
Yollarlarsa haber ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 219254
Helal Slotta hangi oyunda 4 k yaptinki sen benim hiç şansım yok slottaBen sakladığım spinleride cekim talebi verdim.
Yollarlarsa haber ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 219254
yok aslında zorlama olmadı budan bir arkadaş çekiminin iptal olduğunu havale çekmesni istedilerini söyledi bende payfix iptal edip havale çektim mecburenpapara payfix çekende görmüştüm bankayamı zorladılar bro
Kaynak yapıyolar bencedeArayanı giriyolar yoksa
Çekim gelmiyor 48 saattir beklemede 😂😂1 saattir 3 kişi de kaldı
Çok ödeme alan çok çekim veren farklı platformlarda da gördüm ödenir heralde senindeÇekim gelmiyor 48 saattir beklemede 😂😂
1 gün geçseydi aradan keşke hemen oynaman dikkat çekmiştir
Bosber 500 kardayik diyelim1 gün geçseydi aradan keşke hemen oynaman dikkat çekmiştir