- 204
- 82
- 28
Keşke buraya atmasaydin buradan birii gidip şikayet etmiştir
Aynen oda var yapan vardır büyük ihtimalKeşke buraya atmasaydin buradan birii gidip şikayet etmiştir
Gelmiyor kardeşim gelmiyor 48 saat oldu yollamıyorlarOdeme alan kardesillseimiz ss atabilirmi
Sabır etGelmiyor kardeşim gelmiyor 48 saat oldu yollamıyorlar
İyi yapmışlar çok bile durdu 3 gün boyunca canlı destek 7 24 full dü millet allah bilir kaç multi açtı sitede geç meç katlayan herkesin parasını ödedi vallahaşartları değiştirmişler bonusu 50 e düşürmüşler 100 tl yatırım getirmişler tamam 3 5 kişiye ödediler ya şimdi geri çıkarma zamanı
ölmüş dedesinin bile üzerine açan olduğuna eminim ben üşendim valla bitmesini bekledim 400 kişi beklemek akıl işi değilİyi yapmışlar çok bile durdu 3 gün boyunca canlı destek 7 24 full dü millet allah bilir kaç multi açtı sitede geç meç katlayan herkesin parasını ödedi vallaha
24 saattir ödenmediİyi yapmışlar çok bile durdu 3 gün boyunca canlı destek 7 24 full dü millet allah bilir kaç multi açtı sitede geç meç katlayan herkesin parasını ödedi vallaha
Valla dostum sen bile bu ıslerı yapıyorsan herkez yapar diyecek birsey yok
Ödenir sabret şimdi promosyonları falan değişimişler belli ki ilgilenmeye başlamışlar ödemelerde yapılmaya başlanır zaten o kadar kişiye 600 60ü yolladılar deneme bonusuyla 600 ödemek hrr sitenin harcı değil bu kadar reklam yapmış geri adım atmaz daha hatta şöyle bi şeyde söyliyim bu site çok sağlam bi site olucak içime öyle doğuyor24 saattir ödenmedi
aga kim yapar böyle promosyon sponsorlar bile 50yi 1000 yap 100 çek diyor eski kuralları 4k yap 600 çekti ama kötüye kullanıldığı için kuralı degişmişler bana göre burdaki en kral sponsordan daha güvenilirÖdenir sabret şimdi promosyonları falan değişimişler belli ki ilgilenmeye başlamışlar ödemelerde yapılmaya başlanır zaten o kadar kişiye 600 60ü yolladılar deneme bonusuyla 600 ödemek hrr sitenin harcı değil bu kadar reklam yapmış geri adım atmaz daha hatta şöyle bi şeyde söyliyim bu site çok sağlam bi site olucak içime öyle doğuyor
Neden engellediler. Kaç defadır bağlanıyorum sıra bir türlü gelmiyor ilkkez gördüm böyle bir siteyi
Sıra nasil geldi ya100'ü 700 yaptık dün akşam onuda 3 orana bastım son kombinede yattık modena 2. Yarı 1 gol atamadı iy 3 tane attı öyle bitti şans yok aga
Benim de 21 saattir 3 kişi de kaldı