- 3,775
- 1,014
- 113
Kanka sıçtınCevap veriyorum 13
Kanka sıçtınCevap veriyorum 13
Aynı düşünüyoruzYanındakine sorsam köpekler nerde ?
NedenKöpekler hangi odada
Kimin yanindakiYanındakine sorsam köpekler nerde ?
Hiç uyumuyor kiGece saat sekizde yatıyorum ve yatarken guguklu saatimi sabah dokuza kuruyorum kaç saat uyurum?
Yalan söyleyene köpekler nerede derimKimin yanindaki
Bekçinin yalan söyleyen olduğunu nerden biliyorsun ? Ya doğru söyleyen iseYalan söyleyene köpekler nerede derim
Herhangi bir bekciye sorarım yanındakine sorsam köpekler nerde diye bana ikisi de aynı kapıyı gosterecekKimin yanindaki
Allah korusunhastaneye geldiğimden beri göğüsümde ağrı var korona olmam inşallah
Psikolojiktir bencehastaneye geldiğimden beri göğüsümde ağrı var korona olmam inşallah
Hayır ikiside aynı kapıyı göstermez doğru söyleyen doğru kapıyı yalan söyleyen ise yanlış kapıyı gösterir düşünün dahaHerhangi bir bekciye sorarım yanındakine sorsam köpekler nerde diye bana ikisi de aynı kapıyı gosterecek
A.q beynim yandıHayır ikiside aynı kapıyı göstermez doğru söyleyen doğru kapıyı yalan söyleyen ise yanlış kapıyı gösterir düşünün daha
Sadece 1 soru hakkın var kanka ona göre sorman lazimA.q beynim yandı
bekçilerden birine "eğer öteki bekçiye hazine odasına hangi kapıdan girilir diye sorsam o ne cevap verir"- yani ikisi de öteki kapı veya bu kapı diyecektirSadece 1 soru hakkın var kanka ona göre sorman lazim
A bekcisininin doğrucu olduğun varsayalımHayır ikiside aynı kapıyı göstermez doğru söyleyen doğru kapıyı yalan söyleyen ise yanlış kapıyı gösterir düşünün daha
Googleyi alt üst etmişbekçilerden birine "eğer öteki bekçiye hazine odasına hangi kapıdan girilir diye sorsam o ne cevap verir"- yani ikisi de öteki kapı veya bu kapı diyecektir
@Ordu5252 kanka ne diyor anlamadimA bekcisininin doğrucu olduğun varsayalım
Yanındakine sorsam bana hangi kapıda köpek olduğunu söyler otomatikmen yalancı bekçinin yalan söyleyeceğini bildigi için o kapıyı söyleyecek B bekçisine aynı soruyu sorduğunu düşünelim o da hep yalan söylediği için yanındaki bekçinin yine o kapıyı söyleyeceğini söyleyecek nesini anlamadın anlamadım minnoş
Iyi olurBeyler yeni konu açıyorum bi rolling'te ben yapayım, 2-3 mac üst üste tutarda dağıtırım ufaktan burdakilere, madem beklediniz o kadar gelin yeni konuya