Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Hedefe Ulaşırsam 10 Kişiye 50 TL Papara 10 Kişiye 20 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dogus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,804
6,785
113
hastaneye geldiğimden beri göğüsümde ağrı var korona olmam inşallah

Desstrection

sorarlarsa yok
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,775
1,014
113
Herhangi bir bekciye sorarım yanındakine sorsam köpekler nerde diye bana ikisi de aynı kapıyı gosterecek
Hayır ikiside aynı kapıyı göstermez doğru söyleyen doğru kapıyı yalan söyleyen ise yanlış kapıyı gösterir düşünün daha

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
Hayır ikiside aynı kapıyı göstermez doğru söyleyen doğru kapıyı yalan söyleyen ise yanlış kapıyı gösterir düşünün daha
A bekcisininin doğrucu olduğun varsayalım
Yanındakine sorsam bana hangi kapıda köpek olduğunu söyler otomatikmen yalancı bekçinin yalan söyleyeceğini bildigi için o kapıyı söyleyecek B bekçisine aynı soruyu sorduğunu düşünelim o da hep yalan söylediği için yanındaki bekçinin yine o kapıyı söyleyeceğini söyleyecek nesini anlamadın anlamadım minnoş :)

berkayb95

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,881
3,302
113
Beyler yeni konu açıyorum bi rolling'te ben yapayım, 2-3 mac üst üste tutarda dağıtırım ufaktan burdakilere, madem beklediniz o kadar :) gelin yeni konuya

Desstrection

sorarlarsa yok
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,775
1,014
113
A bekcisininin doğrucu olduğun varsayalım
Yanındakine sorsam bana hangi kapıda köpek olduğunu söyler otomatikmen yalancı bekçinin yalan söyleyeceğini bildigi için o kapıyı söyleyecek B bekçisine aynı soruyu sorduğunu düşünelim o da hep yalan söylediği için yanındaki bekçinin yine o kapıyı söyleyeceğini söyleyecek nesini anlamadın anlamadım minnoş :)
@Ordu5252 kanka ne diyor anlamadim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...