Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Hedefe Ulaşırsam 10 Kişiye 50 TL Papara 10 Kişiye 20 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ALoNeDarK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,108
4,221
113
gözünü

Ordu5252

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,107
2,344
113
Millet dağılalım baksanıza Gelen giden yok

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
27 sayfa olmuş rolling 14 sayfada bitse yarisi muhabbet olmuş o da iyi

Dogus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,804
6,785
113
Gece saat sekizde yatıyorum ve yatarken guguklu saatimi sabah dokuza kuruyorum kaç saat uyurum?

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
Aynen ben de böyle yapacam rollingleri artık ilk kupon tuttuktan sonra kahvemizi çayımızı içelim sohbetimizi edelim sorular cevaplar gelsin valla iyi sevdim biz de ha bire adrenalin arada soluklanmak güzelmiş bu daha çok muhabbet arası kupona döndü ya neyse :)

Desstrection

sorarlarsa yok
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,775
1,014
113
Yeni SORU

2 tane kapı var ve bu kapıların birinde hazine diğerinde ise köpekler var . Her kapıda ise bekçi bulunmaktadır . Bekcilerden birisi doğruyu diğeri ise herzaman yanlısı söylüyor . Sadece bir bekciye 1 soru sorabilir hakkım var sizce ne sorarsam hazineyi bulurum

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
Yeni SORU

2 tane kapı var ve bu kapıların birinde hazine diğerinde ise köpekler var . Her kapıda ise bekçi bulunmaktadır . Bekcilerden birisi doğruyu diğeri ise herzaman yanlısı söylüyor . Sadece bir bekciye 1 soru sorabilir hakkım var sizce ne sorarsam hazineyi bulurum
Yanındakine sorsam köpekler nerde ?

Ordu5252

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,107
2,344
113
Yeni SORU

Köpekler hangi odada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...