- 15,928
- 3,817
- 113
Seninle muhatap olduğumu hatırlamıyorumAğa çok usteliyorsun ya.
Seninle muhatap olduğumu hatırlamıyorumAğa çok usteliyorsun ya.
abi hiç gönderim yapmayadabilirdin güzel hareket tebrik ediyorumArkadaşlar bu roll dün mağdur olanlar için açmıştım. Kontrol edicem ve o kişilere belirli miktar atacağım roll açması için.
Extra başından beri takip eden varsa da exyrq gönderim yapacağım.
Yahu dün de atıp tuttun yok bana soyleseydi ben 600 atardım filan falan. Aynı şeyi elli kere tekrarliyorsun. Daha 1 tane konu açtığını görmedim ne dağıtım ne roll. Gelmişsin burda milleti fişekliyorsun habure. Amacın derdin ne anlamadım. Roll konularından çıkmıyorsun forumu kazanç kaynağı yapmışsın hala ne anlatiyon abiSeninle muhatap olduğumu hatırlamıyorum
oyle tabi kaybettigini ne yasadigini bilip bilmeden her kazanandan beklentiye girip ustune trip atmak cok yanlis hareketabi hiç gönderim yapmayadabilirdin güzel hareket tebrik ediyorum
Tebrikler dün gece takipteydik son adıma denk gelememisim.Arkadaşlar bu roll dün mağdur olanlar için açmıştım. Kontrol edicem ve o kişilere belirli miktar atacağım roll açması için.
Extra başından beri takip eden varsa da exyrq gönderim yapacağım.
Senin gibi geri kafalı bir insanla daha fazla muhatap olmak istemiyorumYahu dün de atıp tuttun yok bana soyleseydi ben 600 atardım filan falan. Aynı şeyi elli kere tekrarliyorsun. Daha 1 tane konu açtığını görmedim ne dağıtım ne roll. Gelmişsin burda milleti fişekliyorsun habure. Amacın derdin ne anlamadım. Roll konularından çıkmıyorsun forumu kazanç kaynağı yapmışsın hala ne anlatiyon abi
Dostum rica etsem sen kontrol yapar mısın, başından sonuna takip eden var mı varsa kim ?Fark 13 Tebrikler
Reıs kazanırsan roll actırırm demıstın dünkü dolandırıcı magdurlarına bu konu ıcın karar değişti mıDağıtım yok bu sefer .
İlk 5 kişilik liste belli dostum 5 dkya bu konuyu baştan takip edenlerin listesinide yaparimDostum rica etsem sen kontrol yapar mısın, başından sonuna takip eden var mı varsa kim ?
Ayrıca bahsettiğim 5 kişiden takip edenler kim konteolneder misjn sen olmasan da içlerinde sende kazanansin sana gonderjcem sen dağıtım yaparsın
ben baştan takip etmiyordum sonuna yetistim nasip kazanacaklara tebrikler.İlk 5 kişilik liste belli dostum 5 dkya bu konuyu baştan takip edenlerin listesinide yaparim
Ben son başarı adiminda geldim dost size kalmış ✋🏾 hiç sorun değilİlk 5 kişilik liste belli dostum 5 dkya bu konuyu baştan takip edenlerin listesinide yaparim
O listeden takip etmeyenleri ele dostum takip edenlere atacagim .İlk 5 kişilik liste belli dostum 5 dkya bu konuyu baştan takip edenlerin listesinide yaparim
Sen dün listede varsan ve başından takip ettiysen ilk roll parasi senin.Reıs kazanırsan roll actırırm demıstın dünkü dolandırıcı magdurlarına bu konu ıcın karar değişti mı
Eyw reısSen dün listede varsan ve başından takip ettiysen ilk roll parasi senin.
Hayırlı olsun abiEyw reıs
Dünden vardım hocam ben ilk sıradaydim , diğerlerini de yazayım istersenizDostum rica etsem sen kontrol yapar mısın, başından sonuna takip eden var mı varsa kim ?
Ayrıca bahsettiğim 5 kişiden takip edenler kim konteolneder misjn sen olmasan da içlerinde sende kazanansin sana gonderjcem sen dağıtım yaparsın
Sadece bu konudaki takip listesinimi cikarayimO listeden takip etmeyenleri ele dostum takip edenlere atacagim .