Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling heineken00 / Kasa 5k Hedef 15k

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,857
47,747
113
Adamın üyelik tarihi 2018 abi 🤣
Yazdiklarimi okudun mu bro?eski aktif uye o adam aktif deilki kafasi esince gelen bi adam pikacu butra eniste bu adamla birmi simdi?2018 uyesi cok var forumda ama cogu aktif deil.malesef piyasada boyle adamlar var,bnde geden adaama roll yaptirdim parayi aldi kacti kahpe

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,288
9,849
113
Yazdiklarimi okudun mu bro?eski aktif uye o adam aktif deilki kafasi esince gelen bi adam pikacu butra eniste bu adamla birmi simdi?2018 uyesi cok var forumda ama cogu aktif deil.malesef piyasada boyle adamlar var,bnde geden adaama roll yaptirdim parayi aldi kacti kahpe
Onlarla bir tutmadım be abi pek tanımıyorum o elemanı zaten

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,288
9,849
113
Ya o para ondan fazlasıyla zarar olarak çıkar yaptığı hırsızlık başka bişey değil

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,857
47,747
113
Normalde sana atacaktım ama sen aktif değildin ondan seni extra yormak istemedim
Suata 50k at 50 k yerine ulaşır kardeş karakterli adamdır alıp kaçan orcocuklari gibi deildir forumda böyle bikac sağlam adam var.ama sen yanlisadama atmışsın.o adamın sanki önceden 1 vukuatlı daha vardı ama emin deilim omuydu ondanda emin deilim şimdi gidip sayfa sayfa msjlara bakamiycam