Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hepsiburada / Hepsipay Limit Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,619
1,197
113
Nasıl yani 45k alacaklar senden sen 10kya razı mısın nasıl geri ödeyecen
O kadarda değil 15-20 bine demiş adam o kadarda vicdansizlikta olmaz bu adam burda darda oldugunu çok belli ediyor dikkat etmesi lazım mesaj kutusu dolardır

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,619
1,197
113
ben yukselmiyorum dostm sen oyle bi basliyorsunki konusmaya çalınti diye girersen burda bizi tanimadigini gosterir.. sknti yok ulasmak istersen dmden yaz
Kral dikkat et aciliyetini belli ettin zarara ugrama çok yazan olur aman dikkat et

dizzy17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,604
765
113
@Saulalvarez abi sen alirmisin bisey parada kaldirmissin güzel :):) hepsi burada da ihtiyacin varmidir?

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,733
1,994
113
Kargo bilgilerinin isim soy ismin onemi yok sen onayladım siparişi kral vermesse vermez yapilcak bişey olmuyor ne yazikki ulaştıktan sonra kargo
Karakola gidip şikayet edersin bı süreç baslatirsin artık kimin başı yanarsa bukadar uğraşıyorsak 300 metre ilerdeki karakolada gidip bı ifade veririz

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,481
8,004
113
ahaha aynı kişi bana da yaptı sen dolandırıcıya benziyorsun sağolasın dedim ee satmıcaksan niye paylaştın falan yapıyor üste çıkmaya çalışıyordu iki gün öncesinde benden 50 lira borç istiyordu iki son sonra buna başladı millet kendini çok uyanık sanıyor iyi niyetimizi suistimal etmeye çalışıyorlar:D
@Jaddy Mi d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...