- 2,619
- 1,197
- 113
O kadarda değil 15-20 bine demiş adam o kadarda vicdansizlikta olmaz bu adam burda darda oldugunu çok belli ediyor dikkat etmesi lazım mesaj kutusu dolardırNasıl yani 45k alacaklar senden sen 10kya razı mısın nasıl geri ödeyecen
O kadarda değil 15-20 bine demiş adam o kadarda vicdansizlikta olmaz bu adam burda darda oldugunu çok belli ediyor dikkat etmesi lazım mesaj kutusu dolardırNasıl yani 45k alacaklar senden sen 10kya razı mısın nasıl geri ödeyecen
Kral dikkat et aciliyetini belli ettin zarara ugrama çok yazan olur aman dikkat etben yukselmiyorum dostm sen oyle bi basliyorsunki konusmaya çalınti diye girersen burda bizi tanimadigini gosterir.. sknti yok ulasmak istersen dmden yaz
Nasıl yani 45k alacaklar senden sen 10kya razı mısın nasıl geri ödeyecen
Dost bendede limit vardı 5 k telegramdaki arkadaşa söyledim sen neden ona söylemiyorsun herkes ona yaptirmis@Saulalvarez abi sen alirmisin bisey parada kaldirmissin güzel hepsi burada da ihtiyacin varmidir?
Dost bendede limit vardı 5 k telegramdaki arkadaşa söyledim sen neden ona söylemiyorsun herkes ona yaptirmis
Valla yarın belli olacak güvenilir olup olmadığı bende bugün yaptirdimmuratami soyledm oda cok diyor miktara.. doncem dedi haber vermedi guvenilir demj murat di demi??
Valla yarın belli olacak güvenilir olup olmadığı bende bugün yaptirdim
Ben bilgileri verdim dostbilgileri verdinmi yoksa senmi siparişi actin
Ben bilgileri verdim dost
Kaç para limit vardı sana kaç verecek kralBen bilgileri verdim dost
Kargo bilgileri benim mailimde adresi ffalan var isimm soyisim bakalım artiken azndan kargo bilgilerini takip et yani sifreni degismedi demi?
Peşinatı o yatırdı demi5000 limit vardı 2600 verecek
Kargo bilgilerinin isim soy ismin onemi yok sen onayladım siparişi kral vermesse vermez yapilcak bişey olmuyor ne yazikki ulaştıktan sonra kargoKargo bilgileri benim mailimde adresi ffalan var isimm soyisim bakalım artik
Karakola gidip şikayet edersin bı süreç baslatirsin artık kimin başı yanarsa bukadar uğraşıyorsak 300 metre ilerdeki karakolada gidip bı ifade veririzKargo bilgilerinin isim soy ismin onemi yok sen onayladım siparişi kral vermesse vermez yapilcak bişey olmuyor ne yazikki ulaştıktan sonra kargo
@Jaddy Mi dahaha aynı kişi bana da yaptı sen dolandırıcıya benziyorsun sağolasın dedim ee satmıcaksan niye paylaştın falan yapıyor üste çıkmaya çalışıyordu iki gün öncesinde benden 50 lira borç istiyordu iki son sonra buna başladı millet kendini çok uyanık sanıyor iyi niyetimizi suistimal etmeye çalışıyorlar
Kendi ni kurnaz sanan saflardan buda
Al bana pro maxi atiyim cigerim 😍😃