- 2,063
- 487
- 83
Herkese veriyor mu
Yani kimse beni dolandiramaz, odememi sorunsuz alirim diyorsun 🤐ben su an 45.000 tl ye 9000 tl pesınat odeyıp bısey aldıgımda o 45.000 tl lık malzemeyı 45.000 e nakıte cevırmem ımkansız en az 8 9 bın satıcagım kısı asagıdan alcak varmı 45.000 tl lık telefonu 45.000 alcak telefoncu yok ordan 9000 kafadan zarar edıcez zaten pesınatla bırlıkte 18.000 yav zaten 25.000 alacam smdı adamdan hıcbısey ypmadan 1 gun sonra obur turlu de 27.000 alcam.d.d
Yani kimse beni dolandiramaz, odememi sorunsuz alirim diyorsun 🤐
Benim surekli bozum yaptirdigim adam en son 300 dolandirdi kacti. Yani bu telegramdaki insanlara guvenip nasil 45 bin i emanet edeceksin.
En azindan forumdaki guvenilir arkadaslarla halledebilsen daha iyi bence.
Benim tanidigim yok ama olsa da bu sorumluluga giremem. Ben olsam Novasky ya da Blackrose ile cozmeye calisirdim ama sen yine de en ufak bir riske girmeden cozmeye calis. İnsan bir kere düştümü her yerden darbe yiyor.bulabilsem yardimci olda halledelim (
Benim tanidigim yok ama olsa da bu sorumluluga giremem. Ben olsam Novasky ya da Blackrose ile cozmeye calisirdim ama sen yine de en ufak bir riske girmeden cozmeye calis. İnsan bir kere düştümü her yerden darbe yiyor.
Hayirlisi olsun o zaman. Onun eski niki neydi acaba 😀blacrose ile ypcaz gibi dugune gitti gelsn gece halledicez novasky ile yapcaktikda pesinat istiyor onu ben odeyemiyorum para olmadigi icin ama blackla halledicez onu bekliyorum..
haydaaa ne yapmış peki hesptanhepsiburada dolandırıcılığıda baslamıs dikkat edin benim numaramla birisi girip üyelik oluştumus paycellden kart cıkarmıs OSMAN AY diye biri
Ne kadar yüklü 5750 yeter mi 😂yuklu Lımıtı olanlar Varsa Yazabılır
birsey yapamamıs anında telefona mesaj geldi kartınız şifresi şudur diye adam işlemde yapıyor telefon bende oldugu halde aradım anında iptal ettirdim sistemde acık var diyorum haklısınız diyorlar herkes dikkat etsin HEPSİBURADA VE PAYCELL üzerinden dolandırmayaca calısacaklar hepsiburadada premimum hesap acmıs benim telefon numaramla 3. bir kisininde kredi kartını eklemishaydaaa ne yapmış peki hesptan
offf çalıntı kredi kartı kesin alışveriş yapsaydı acayip başın ağrıcaktıbirsey yapamamıs anında telefona mesaj geldi kartınız şifresi şudur diye adam işlemde yapıyor telefon bende oldugu halde aradım anında iptal ettirdim sistemde acık var diyorum haklısınız diyorlar herkes dikkat etsin HEPSİBURADA VE PAYCELL üzerinden dolandırmayaca calısacaklar hepsiburadada premimum hesap acmıs benim telefon numaramla 3. bir kisininde kredi kartını eklemis
tuhaf bir durum . paycell ön ödemeli bir kart, telefon olmadan para yatıramaz ve işlem yapamaz. kredi kartıda eklemişse bence telefon no hatası yapmıştırbirsey yapamamıs anında telefona mesaj geldi kartınız şifresi şudur diye adam işlemde yapıyor telefon bende oldugu halde aradım anında iptal ettirdim sistemde acık var diyorum haklısınız diyorlar herkes dikkat etsin HEPSİBURADA VE PAYCELL üzerinden dolandırmayaca calısacaklar hepsiburadada premimum hesap acmıs benim telefon numaramla 3. bir kisininde kredi kartını eklemis
Bukadar farka bozduruyorlarmi dost50k= 25k
25k= 12.5-15k
Çekirdek alamiyoz dost o paraylaNe kadar yüklü 5750 yeter mi 😂
Valla bizde alamıyoruz ama olan limit bu 🥴Çekirdek alamiyoz dost o parayla