- 8,876
- 9,606
- 113
Yüksek limiti olan varsa Yardimci olurum dostlar
5750 var olur mu 😂Yüksek limiti olan varsa Yardimci olurum dostlar
Kanka az be 😁 valla normalde bu islere girmem ama dolandirilicaklarina yabancıya verceklerine biz yapalım yardimci olalım5750 var olur mu 😂
Az olmasaydı bende yardımcı olurdum kanka sana 🤗 en minimum 30 k ve üzeri bozum yaparım 😊5750 var olur mu 😂
Valla bozmam lazım şunu ya kim ilgilenir 😄Kanka az be 😁 valla normalde bu islere girmem ama dolandirilicaklarina yabancıya verceklerine biz yapalım yardimci olalım
Kanka birine söz verdim o bozdurmasa seninkini bozarimValla bozmam lazım şunu ya kim ilgilenir 😄
Tamam dönüş yaparsın bana knk bekliyorum aciliyetim var birazKanka birine söz verdim o bozdurmasa seninkini bozarim
Ama yüksek limiti olana bozum yaparız 1gunde odemesini yaparız
Hacı bende bozabilirim 250 liraya 😆 @AnosValous2500 ben bozayim 5 bini😁
Bunun üstüne gidip tefeci arama çizerler vallahi 🗡hersey icin saol abi baskalarinin laflarina bakmayip bana guvenip inandigin icin saol odemem geldi bidaha nasip olursa bozucak tek kisi sensin abi )
La gardaş onun sana teşekkür etmesi lazım manhersey icin saol abi baskalarinin laflarina bakmayip bana guvenip inandigin icin saol odemem geldi bidaha nasip olursa bozucak tek kisi sensin abi )
Onuda arar yakında😁Bunun üstüne gidip tefeci arama çizerler vallahi 🗡
🤣Olur knk gelHacı bende bozabilirim 250 liraya 😆 @AnosValous
La gardaş onun sana teşekkür etmesi lazım man
Onuda arar yakında😁
Aman olmasın hacı Allah kimseyi düşürmesin onların elinevalla 29yasidnaym bugune kadar tefeciye dusmedim nasipde olmaz insallah
Isin görülsün kardesim yeterli bana,Ben bozmasam @MODEL1903 bozcakti , ismail de saglam insan,hersey icin saol abi baskalarinin laflarina bakmayip bana guvenip inandigin icin saol odemem geldi bidaha nasip olursa bozucak tek kisi sensin abi )
Okadarda deil aw adami severlervalla 29yasidnaym bugune kadar tefeciye dusmedim nasipde olmaz insallah
250 cok iyi para 😂 kacirma @AnosValousHacı bende bozabilirim 250 liraya 😆 @AnosValous