- 455
- 249
- 43
Estağfurullah kanka çok teşekkür ederim sende öylesin gözünüz kapalı guvenebilirsiniz Ferhat hocama hak hukuk bilen insandır 🙏Isin görülsün kardesim yeterli bana,Ben bozmasam @MODEL1903 bozcakti , ismail de saglam insan,
Estağfurullah kanka çok teşekkür ederim sende öylesin gözünüz kapalı guvenebilirsiniz Ferhat hocama hak hukuk bilen insandır 🙏Isin görülsün kardesim yeterli bana,Ben bozmasam @MODEL1903 bozcakti , ismail de saglam insan,
Ben herkese guvenmiyorum kanka 😁 neyse aksama mac bakalım vurgun lazım canımEstağfurullah kanka çok teşekkür ederim sende öylesin gözünüz kapalı guvenebilirsiniz Ferhat hocama hak hukuk bilen insandır 🙏
Kaca bozdun peki@dizzy17 `nin 45k bozumunu yaptım parasini gonderdim
Kuponu bekliyorum akşama forumdan takipteyim 😂 abdestsiz olanlar gelmesin kupon patlıyor sonra 😅Ben herkese guvenmiyorum kanka 😁 neyse aksama mac bakalım vurgun lazım canım
Kanka slogan on numara vallahi helal 😂😂Minimum 50 K limiti olanlar yazsın
Sende mutlu insanların arasına girmek istemezmisin
Nova-Bozum. Bir Dm kadar uzagindayim
Para reklamdan kazanılır dost kuyumcu adamsın bilirisnKanka slogan on numara vallahi helal 😂😂
İnsani bu msji görünce limiti yoksa bile bozdurasi geliyor 😂Minimum 50 K limiti olanlar yazsın
Sende mutlu insanların arasına girmek istemezmisin
Nova-Bozum. Bir Dm kadar uzagindayim
Para reklamdan kazanılır dost kuyumcu adamsın bilirisn
[/QUOT
Adamsın kanka sen hayatta aç kalmazsın maşallahın var 😂
Yeminle aynı şeyi ben dedim içimden 😂😂😂ödedim
İnsani bu msji görünce limiti yoksa bile bozdurasi geliyor 😂
Reis bı dm atsana müsaitsenPeşinatı yüksek tutarlar sıkıntı, 3 kere kartıma bloke konuldu, içindeki tum param bok olcakti 😁 riski seven viski içer
Ne biçim adamsınız iptal etse size gelir para hesabini silmekte ne adamın
Keşke sana bozdursaydim 15k vardı yabancıya gideceğine sana gideydi neyse başka sefereBeyler 10k ustu bozum itinayla yapilir kargo gelince anında ödeme 😍
Keşke sana bozdursaydim 15k vardı yabancıya gideceğine sana gideydi neyse başka sefere
Sağlık olsun reis,Keşke sana bozdursaydim 15k vardı yabancıya gideceğine sana gideydi neyse başka sefere
dizzy nin 50k yı kaça bozdun kankaSağlık olsun reis,
21.500dizzy nin 50k yı kaça bozdun kanka