İl neresi hocamBakkala konustum 10 paket cay alacam 490 a 400 e okutacam 💸💸
İl neresi hocamBakkala konustum 10 paket cay alacam 490 a 400 e okutacam 💸💸
hangi çay?Bakkala konustum 10 paket cay alacam 490 a 400 e okutacam 💸💸
Valla doğru diyon kumarbaz adamlar çok uyanık oluyor. Adamı yerler.kumarbaz adam zekidir kardeşim bize yediremezler
Istİl neresi hocam
Abiler bu kartı kaydetmeyi nerden yapıyorsunuz bir türlü bulamadım yardımcı olabilecek var mı
Alışverişi yaparken anladım dost sağolsun1 TL normal banka kartında olsun işlem sonunda onay için istiyor öyle oluyor dost
Odeme seceneklere gelip kart ekleyeceksin reis odeme yaparken hesabindan 1 tl.kesilip islemi tamamlaya bilirsinHerşey sepete ekledim. Hepsiburada satıcı limitten nasıl düşecek bu bilen varmı
ödeme secenek kart girince alısveris komple tutar istiyor.Odeme seceneklere gelip kart ekleyeceksin reis odeme yaparken hesabindan 1 tl.kesilip islemi tamamlaya bilirsin
Simdi al sonra ode secenegi alisverise uygun sa ole cikmamasi lazimödeme secenek kart girince alısveris komple tutar istiyor.
Migrosta geçiyormu bu moneypay gibiMigros ta satilan herseyi alabiliyorsun. Gerci sanal marketten sigara alkol alamiyorsun. Ama onun disinda hersey
Moneypay sandim hersey serbest diyordum. Hepsipay mis 😶Beyler bununla ev alışverişi yapılıyor mu ?
Yanlis yazmisim pardonMigrosta geçiyormu bu moneypay gibi