- 1,580
- 811
- 113
500 tl lik erkek zincir kolye var 16 tl ye, 31 tane falan alinabiliyor 50 tl den letgo ve dolap uygulamalarından satisa koyun Bin tl kar yapin, kalanına borcu ödeyin 😊
Knki sigara filan alabiliyozmu500 tl lik erkek zincir kolye var 16 tl ye, 31 tane falan alinabiliyor 50 tl den letgo ve dolap uygulamalarından satisa koyun Bin tl kar yapin, kalanına borcu ödeyin 😊
Kanka benim dedigim sekil helal para oluyorKnki sigara filan alabiliyozmu
Knki ben icecem la satmiycam alabiliyozmu cigaraKanka benim dedigim sekil helal para oluyor
Yoktur tahminimKnki ben icecem la satmiycam alabiliyozmu cigara
e dostum bizim aldığımız yerden girer alır alacak adam neden letgoya girip bizden alsın500 tl lik erkek zincir kolye var 16 tl ye, 31 tane falan alinabiliyor 50 tl den letgo ve dolap uygulamalarından satisa koyun Bin tl kar yapin, kalanına borcu ödeyin 😊
Simdi ben bunu odemesem ne olacak biliyonmu knkiYoktur tahminim
nerde oturduğunu bana soracaklar ben de söyleyeceğim tabi. sabah kapındalarSimdi ben bunu odemesem ne olacak biliyonmu knki
Herkes bilmiyor ki demesem aklina gelirmiydie dostum bizim aldığımız yerden girer alır alacak adam neden letgoya girip bizden alsın
Beni bulana helal olsun karanlık adamız biz abijimnerde oturduğunu bana soracaklar ben de söyleyeceğim tabi. sabah kapındalar
alıyon alıyon parlıament , marlboro ne ıstersın dostum ?Knki sigara filan alabiliyozmu
Sarma varmı ?alıyon alıyon parlıament , marlboro ne ıstersın dostum ?
öyle deme alacağım bi ihtiyaç için hemen internete bakarım. şuan zincir bi ihtiyacım değil ama alacak olsam hangi sitede uygunu var diye hemen girer araştırırım. artık alışveriş internet üzerinden dönüyor.Herkes bilmiyor ki demesem aklina gelirmiydi
sen onu bunu bırakta balık sözün var unutma.Beni bulana helal olsun karanlık adamız biz abijim
Rakı balık yaparız abi ne zaman istersensen onu bunu bırakta balık sözün var unutma.
sen ne zaman davet edersen yaparızRakı balık yaparız abi ne zaman istersen