- 696
- 179
- 43
Hahaha😁😁
dost bu hepsipay cüzdan nomuz nerde yazıyor ? kart bılgılerı
Hahaha😁😁
Kendime bir bot yapıştırdım geçtim. Uğraşamam şimdi nakite çevirmek için kafa yormayla30 litre yağ al sat😀
Kendime bir bot yapıştırdım geçtim. Uğraşamam şimdi nakite çevirmek için kafa yormayla
Kanka süpersin 🤣aradık bile ama bulamadık
Sen kraliçesin 🤣🤣🤣🤣30 litre yağ al sat😀
Kullanmak isteyen arkadaşlar için kısa özet geçiyim. Alacağınız ürünlerin satıcısı Hepsiburada olmalıdır. Sepet kısmında ödemeye gelince banka kartı seçeneğini seçiniz. Kart bilgilerinizi giriniz. Ccv onaylayınız. Sonraki seçenek zaten Şimdi al sonra öde ekranı olacaktır. Bu işlemi yapabilmek için kartınızdan 1 TL çekip hemen geri yükleniyor. HepsiBuKadar ☺
Al bı akıllı saat 450 lira koy letgoya 400 e 350-375 e verirsin YTD 😁eyw kankada ne alabiliriz
Bu limit pek kullanisli değil ya. Kim uğraşacak 3 gün bekle sonra alıcı bul. En iyisi kendi ihtiyaciniz varsa gidermek. Baska da bir şey yapılmaz.Al bı akıllı saat 450 lira koy letgoya 400 e 350-375 e verirsin YTD 😁
Aynen öyle ben bot aldım. Kumarda yüzümüz gülmüyor. Nakit para zaten kumara gidiyor. En azından şekil şemale yatırım yapalımBu limit pek kullanisli değil ya. Kim uğraşacak 3 gün bekle sonra alıcı bul. En iyisi kendi ihtiyaciniz varsa gidermek. Baska da bir şey yapılmaz.
Bana limit.cikmadi kurcaladım biraz bilgi veriyim türkcell faturalı kullananlar türkcell faturana yansıtarak yükleme yapabiliyor sanirim. Sonrasında banka hesabına çekebilir. Bide hepsiexpres kısmında hazır limit kullaniliyosa ordan market alışverişi sipariş verebilirsiniz . Belki faydasi olur diyeAynen öyle ben bot aldım. Kumarda yüzümüz gülmüyor. Nakit para zaten kumara gidiyor. En azından şekil şemale yatırım yapalım
Attigimiz parayi karta nasil alcazBana limit.cikmadi kurcaladım biraz bilgi veriyim türkcell faturalı kullananlar türkcell faturana yansıtarak yükleme yapabiliyor sanirim. Sonrasında banka hesabına çekebilir. Bide hepsiexpres kısmında hazır limit kullaniliyosa ordan market alışverişi sipariş verebilirsiniz . Belki faydasi olur diye
Yok dahaHepsiburada kabul eden site var